Favore.plForumFirma, biuro, reklama

Reklama apteki internetowej

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Reklama apteki internetowej

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Firma, biuro, reklama 1 2 z 2  
  • julitta 25 lis 2011, 20:42
    prowadzę już jakiś czas aptekę internetową, mam dość fajne ceny i promocje, ale konkurencja duża i potrzeba mi reklamy. Jak ściągnąć klientów, możecie polecić jakieś sposoby?
  • brygida39 25 lis 2011, 21:35
    Może się jeszcze więcej ogłaszaj na forach, stronach z lekami lub możesz jeszcze zacząć prowadzić bloga co się u Ciebie w aptece internetowej znajduje.
  • Biedrona 26 lis 2011, 12:08
    Ogłaszaj się wszędzie gdzie się da, na forach,reklamuj się na znanych portalach gdzie przebywa najwiecej ludzi. Wymyśl jakieś promocje, zniżki, rabaty.
  • majeczka05 26 lis 2011, 12:39
    A myślałaś może o ulotkach plakatach z aktualnymi promocjami ? A myślałaś np o facebooku? Myślę że taka reklama odniosła by sukces.
  • brygida39 26 lis 2011, 17:49
    majeczka05 napisał:A myślałaś może o ulotkach plakatach z aktualnymi promocjami ? A myślałaś np o facebooku? Myślę że taka reklama odniosła by sukces.
    Dokładnie, na takich portalach społecznościowych jak facebook możesz spokojnie się reklamować. Ludzie będą to lubieć i coraz więcej fanów będziesz mieć, później to się przeniesie na oficjalną stronę apteki internetowej.
  • IceMoon 27 lis 2011, 14:44
    Przede wszystkim to właśnie przemyślałabym jakąś akcję marketingową w internecie: własna strona internetowa, strona promocyjna na fb itp. Rozejrzyj się również za firmą która rozpromuje Twoja aptekę w internecie za Ciebie: na forach i na stronach internetowych. Wiem, że takie firmy istnieją.
  • patryk225 27 lis 2011, 16:34
    Na czym polega ta internetowa reklama Mistrzów Szeptów? przymrużenie oka
  • malwina1234 27 lis 2011, 23:38
    to jest taki marketing szeptany. Oni reklamują Twój produkt na forach, mówią o nim, piszą... I w ten sposób zyskuje Twój produkt popularność... Tak mi się zdaje, że o to chodzi przymrużenie oka Podobno skuteczne i opłacalne.
  • brygida39 27 lis 2011, 23:45
    Marketing szeptany? Pierwsze słysze takie coś a pracuje w mediach, hehe. Popytam aż znajomych czy wiedzą o takich rzeczach. przymrużenie oka To może być dobry sposób na reklamowanie również i mojej firmy.
  • majeczka05 28 lis 2011, 12:04
    ja co nieco słyszałam o marketingu szeptanym ale jakoś nie przekonuje mnie ta forma reklamy osobiście jestem za sprawdzonymi przeze mnie metodami
1 2 z 2