Favore.plForumKomputery, Internet, telefony

Jaki dysk zewnętrzny wybrać, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jaki dysk zewnętrzny wybrać

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • gendux 22 lut 2011, 23:12
    Ale dyski SSD są drogie i mają jak na razie małe pojemności, fakt śmiga to podobno dość fajnie ale mimo wszystko. Produkty jakich marek rozważałeś ?
  • peana 15 maj 2011, 23:03
    Teraz jest już faktycznie bardzo duży wybór dysków zewnętrznych. Tutaj masz 500 GB za niecałe 300 zł: http://magicznaplaneta.pl/dzial/komputery/kategoria/?id=293&prod=143810 Do tego ma całkiem mocną obudowę, co zapewniam, że może być przydatne przy tego typu sprzęcie przymrużenie oka
  • gendux 29 lip 2011, 11:17
    Te dyski od LG też są fajnie zabezpieczone model HXD7U50GL wygląda tak, cena jest rozsądna dysk ładnie wygląda i wydaje się solidny uśmiech
  • smoke 23 sie 2011, 14:45
    Może dysk mobilny Samsunga WD ?
  • VictoriaB 6 wrz 2011, 15:43
    No Jarek, to fakt, a moje dziecko nie może uwierzyć, ze takie dyskietki kiedyś wogóle były uśmiech, nie wspomnę już o takich dziwadłach jak kaseta do magnetofonu i sam magnetofon uśmiech. A wracając do dsyków, ja nie potrzebuję giganta żadnego, dlatego tym się zainteresowałam dysk przenośny jak myślicie?
  • Favoritka87 14 lis 2011, 14:49
    najlepiej taki, żeby się tam dużo rzeczy pomieściło i rzeby miał bardzo dużą pojemność, warto tez zainwestować w sprzęt dobrej firmy, żeby było wiadomo, że nasze dane będą bezpieczne, ja uważam, że taki będzie jak najbardziej ok
  • xudneg 27 lis 2011, 11:39
    teraz niektóre marki stawiają na design takiego urządzenia, ma być nie tylko funkcjonalny ale również ładny.
Komputery, Internet, telefony - dyskusje na forum
Następna: Kino 5D