Radze też wziąć ze sobą większą gotówkę, bo w poblizu na pewno nie znajdziecie bankomatów... impreza jest na lotnisku, więc trzeba się przygotować, najlepiej mieć mniejsze sumy w róznych miejscach, żeby w razie czego nie zostać okradzionym ze wszystkiego. Chociaz my też się nie spotkalismy z kradzieżami, ale trochę na pewno się zdarza.
Bardzo się przydają energetyczne przekąski typu batoniki, orzeszki no i woda! To trzeba mieć koniecznie. Co do zlodziei to potwierdzam, dobrze działa ochrona. Ja też się nie spotkałam.
Ja byłem pierwszy raz mając 18 lat. Wcześniej nie chcieli mnie starzy puścić mimo dłuuugich negocjacji. w sumie to co za różnica, czy się ma 17 czy 18 lat? Bo ja dalej tego nie kumam.
Mam pytanie trochę z innej beczki: czy długo czekaliście na bilety? Bo ja kupiłam przez internet i już ponad dwa tygodnie czekam trochę się denerwuję przyznam.
wow to o tej porze jeszcze sa bilety? Jestem w szoku. a gdzie zamawiałaś? Ja czekałam na swoje bilety trzy tygodnie, ale to był okres okołoświąteczny więc może dlatego. Może napisz do nich albo zadzwoń.