Favore.plForumO rozrywce, imprezach i sztuce

Gdzie najchętniej kupujecie książki?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Gdzie najchętniej kupujecie książki?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • brygida39 23 gru 2011, 18:00
    Na alle gro często kupuje ksiażki, czasami trafiam na takie okazje pół ceny łącznie z przesyłką. Na culture.pl wyczytałam o pewnej ksiązce. Nie wiem gdzie ją znaleźć...
  • robson00 4 sty 2012, 15:37
    W małej księgarni w okolicy, albo internetowo - merlin, matras, allegro
  • margolka86 11 sty 2012, 12:52
    najczęściej na allegro
  • fas24 13 kwi 2012, 15:43
    Na allegro lub w księgarni Matras, gdzie można kupić nowości nawet z 25 % obniżką uśmiech
  • 18 kwi 2012, 15:19
    Przez net głównie kupuję. Stereo, empik, matras. Czasami zamawiam przez net, a odbieram osobiście, ale to szczególnie wtedy gdy potrzebuję dziwnych książek o wyscenie spółek, inwestycjach, fuzja spółki przymrużenie oka Ale jeśli chcę kupić sobie czytadło, idę do empiku i grzebię między półkami.
  • marek100 19 kwi 2012, 10:50
    Ja staram się kupować w tanich książkach. Nie ma tam nowości, ale i tak zawsze znajdzie się coś ciekawego w bardzo przystępnej cenie. :-) Myślałem jeszcze o antykwariatach, ale nigdy nie dotarłem do żadnego ciekawego....
  • VictoriaB 23 kwi 2012, 13:56     (ostatnio zmieniony przez autora 23 kwi 2012, 13:57, w całości zmieniany 1 raz)
    Najczęściej w matrasie, albo uzywane przez ogłoszenia, czy na wyprzedażach. Cenię sobie niską cenę, więc szukam okazji.
  • paramumik 2 maj 2012, 11:39
    Też uważam, że przed zakupem należy książkę dotknąć, poczuć jej oddech uśmiech Ale jest jeden plus zakupów w księgarni internetowej. Często pokazywane są tam pozycje, które oprócz oglądanej przez nas książki, zakupili inni użytkownicy. To często najlepsza rekomendacja uśmiech Po takim researchu już wiem, co oglądać w empiku uśmiech
  • Melvena 5 cze 2012, 13:01
    Ja najchętniej z biblioteki wypożyczam, chociaż przyznam się bez bicia, że już dawno nic od deski do deski nie przeczytałam, często też pożyczam od znajomych.
  • Deneb 4 lip 2012, 16:30
    Ja zawsze kupuję na stronach www szczególnie, jeżeli wiem konkretnie czego potrzebuję. Co prawda trzeba zapłacić za przesyłkę, ale za to cena jest zazwyczaj adekwatnie niższa, więc wychodzi się na zero. A wygodniej.
O rozrywce, imprezach i sztuce - dyskusje na forum