Favore.plForumO rozrywce, imprezach i sztuce

Gdzie najchętniej kupujecie książki?, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Gdzie najchętniej kupujecie książki?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • 17 lip 2012, 13:12
    ja często czytam recenzje co warto przeczytać i jak nie ma czasu iść do empiku - to szukam najtańszej opcji przez internet...
  • faworytowy 1 sie 2012, 14:35
    Jeśli mam być szczery wolę płyty, ale o ile już się zdecyduję na jakąś nowość,to oczywiście udaję się albo do Empiku, albo po prostu do księgarni.
  • 14 sie 2012, 14:35
    Dlatego wg. mnie lepiej niż za pozycje rozliczać się za rezultaty np. zwiększenie ruchu na stronie, albo jakąś konwersję - wysłanie zapytania ze strony czy zgłoszenia. To jest sposób, gdzie wiadomo i dla Klienta i dla osoby wykonującej zlecenie 'co z tego będzie miał'. W razie pytań zapraszam na stronę SHARKT.
  • 14 sie 2012, 14:36
    Ja kupuje w Helionie (przez internet). Podoba mi się ich promocja dot. srebrnych i złotych koszyków powyżej danej kwoty - wtedy można wybrać książkę gratis. No i duży plus za dostępność branżowych książekprzymrużenie oka
  • 21 sie 2012, 10:10
    A ja kupuje w księgarniach internetowych albo na allegro.
  • Winry 29 sie 2012, 13:34
    Ja uwielbiałam kiedyś kupować w księgarniach, ale ostatnio nie daję rady – za często się przeprowadzam, aby gromadzić ciężkie książki. Nauczyłam się czytać e-booki z laptopa. Ale Ty się nie martw – wszyscy moi znajomi dużo czytają i to analogowo. Problem jest taki, że książki są drogie. Może spróbuj dołączyć do takiej opcji, jak zakupy grupowe? Opole moje rodzinne całe promocjami i zniżkami stoi.

• tomasolo 30 sie 2012, 11:23     (ostatnio zmieniony przez autora 31 sie 2012, 8:44, w całości zmieniany 1 raz)
    Ja wszystkie książki kupuje na allegro i w empiku, bo tam zawsze wszystko znajdę i nie muszę nigdzie chodzić i szukać. Czasami jeszcze odwiedzam atykwariaty.
  • VictoriaB 6 wrz 2012, 12:16     (ostatnio zmieniony przez autora 6 wrz 2012, 12:16, w całości zmieniany 1 raz)
    Czytam dużo, więc najchętniej korzystam z tego co oferują biblioteki, ale żeby oferowały nowości to nie powiem, dlatego jestem też zmuszona kupować książki, jeśli chcę poczytać coś co jest aktualnie na topie. A kupuję głównie w tych najbardziej znanych miejscach, jak empik, matras - te lubię za mozliwośc osobistego odbioru - mam po drodze z pracy te księgarnie. Oprócz całkiem nowych książek kupuję tez używane i te głównie przez ogłoszenia w necie. i tu tez wybieram odbiór osobisty.
  • musialdo 6 wrz 2012, 14:59
    Ja rzadko kupuję książki, częściej wypożyczam z biblioteki. Ja już mi się zdarza kupować to tylko w empiku
  • mokijte6 7 wrz 2012, 12:25
    Zwykle przez Internet, ale wole najpierw zobaczyć książkę "na żywo". Korzystam z wyprzedaży w księgarniach, a także tanich książek. uśmiech Istnieją księgarnie, które mają właśnie taki asortyment - książki wydane kilka miesięcy lub nawet rok temu. Ich cena jest znacznie niższa.
O rozrywce, imprezach i sztuce - dyskusje na forum