planistka napisał:Jak ktoś ma pieniądze to polecam zrobić przyjęcie komunijne w hotelu. Byłam z zeszłym roku na takim przyjęciu i naprawdę mi się podobało. Do tego obok restauracji była sala dla dzieci z placem zabaw, basenem z plastikowymi kulkami itp. Super rozwiązanie!Jak dla mnie to przesada, ale już o tym pisałam...
planistka napisał:Jak ktoś ma pieniądze to polecam zrobić przyjęcie komunijne w hotelu. Byłam z zeszłym roku na takim przyjęciu i naprawdę mi się podobało. Do tego obok restauracji była sala dla dzieci z placem zabaw, basenem z plastikowymi kulkami itp. Super rozwiązanie!A możesz podać coś więcej na ten temat? Co to za hotel i czy orientujesz się jakiego rzędu to były koszty?
planistka napisał:klaudyna1 to było w hotelu Mariot, ceny niestety nie znam, myślę, że spokojnie możesz napisać maila i zapytać jak to wygląda.heh, Mariot to raczej nie wchodzi w grę, myślę, że nie muszę nawet o ceny pytać
agent007 napisał:Zrób komunię w domu, z rodziną, jak pierwej bywało, a nie rób cyrku z tego, co dla niektórych święte...]