animatorka napisał:A ja jestem z tych co poprosili o kupon totka uważam, że to super pomysł na ekscytujący upominekczyli co, planujecie zamiast wejścia tortu oglądanie losowania lotto, a zamiast nocy poślubnej wspólne sprawdzanie kuponów?? znam bardziej ekscytujące czynności
magdallenka napisał:Mi się pomysł z totkiem też podoba ale akurat poprosiliśmy z narzeczonym o coś innego... Każdy ma nam przynieść jakąś książkę Kiedyś znalazłam stronę z wierszykami dzięki którym można prosić o różne rzeczy no i jak tylko zobaczyłam, że są książki to strasznie mi się to spodobał. Zwłaszcza, że mój narzeczony jest obcokrajowcem, więc goście będą "mieszani" i bardzo jestem ciekawa jakie książki się trafiąksiążki to jest bardzo fajny pomysł! Muszę ponegocjować trochę z moim narzeczonym, bo znając go to pewnie będzie wolał wino
natima napisał:A dlaczego prosić o coś innego zamiast kwiatów? Przecież tak niewiele jest dni w życiu, kiedy można dostać tle wspaniałych kwiatów... Ja z tego bym nie rezygnowałaKwiaty są bardzo nietrwałe, dlatego myślę, że to fajny pomysł poprosić o coś innego...
brendawalsh napisał:Kwiaty są bardzo nietrwałe, dlatego myślę, że to fajny pomysł poprosić o coś innego...A inne rzeczy typu wino czy totek są dużo trwalsze? Też są "jednorazowego" użycia...