-
Chyba doz wygrywa, przynajmniej dla seniorów bo ta zniżka 20% to dużo.
-
-
Tak, te 20% zniżki to naprawdę dużo, szczególnie dla osoby, która ma tylko lichą emeryturę.
-
Dokładnie, moja babcia korzysta regularnie teraz z tej promocji, widomo ze zniżką bardziej się opłaca.
-
Czyli promocja nadal obowiązuje? To dobra wiadomość, bo dziadek dzwonił, że dostał nowe leki, które tanie oczywiście nie są.
-
Tak, obowiązuje, moja babcia dzisiaj była i wykupiła leki ze zniżką, pamiętajcie tylko o godzinach 8:000-12:00.
-
-
O widzisz, dobra informacja, moja babcia się zastanawiała ostatnio czy promocja jeszcze jest aktualna.
-
Warto korzystać póki promocja obowiązuje w doz, moi dziadkowie i rodzice również korzystają na paragonie widać znaczną różnicę, 20% to całkiem sporo.
-
Ta promocja faktycznie jest korzystna w DOZ, leki są drogie, a seniorzy kupują ich naprawdę sporo.
-
w domowej apteczce mam tez Vaxol, to świetny produkt z oliwą z oliwek. Używam go także u dzieci, żeby zapobiegać zatykaniu się uszu woskowiną. Jako jedyny tego typu produkt dla dzieci ma rekomendację polskeigo towarzystwa otolaryngologów dziecięcych
-
Z tego co wiem to promocja w DOZ nadal obowiązuje, moja babcia dziś była przed południem i otrzymała zniżkę na leki.