-
Można stosować i krem i globulki jednocześnie. Vagisan świetnie się sprawdza. Fajny efekt jest przy stosowaniu tabletek antykoncepcyjnych bo niestety część z nich działa negatywnie na suchość pochwy.
-
-
Tak, vagisan jest bez recepty, nie zawiera hormonów jak inne tego typu produkty. Do tej pory wszystkie kremy nawilżające były na receptę
-
A jeśli chodzi o globulki też są bez recepty? Czy można je stosować kiedy staram się o dziecko?
-
Z tego co wiem są Vagisan jest bez recepty i można go stosować kiedy staracie się o dziecko.
-
Faktycznie te globulki dają dużą ulgę, pożegnałam już dyskomfort który mi doskwierał.
-
-
Na pewno można stosować podczas starań o dziecko. Nie ma hormonów, same naturalne składniki. Vagisan jest bezpieczny do stosowania. Wersja krem ma jeszcze aplikator, który ułatwia aplikowanie.
-
Kurcze serio a ja od jakiegoś czasu szukam właśnie czegoś co mi ułatwi w normalnym funkcjonowaniu intymnym - wypróbuje i dam Wam znać czy sie opłacało kupić
-
U mnie vagisan się bardzo dobrze sprawdza. Nawet nie trzeba go używać codziennie, wystarczy 2-3 razy w tygodniu, zeby utrzymać ten efekt nawilżenia.
-
A przez jak długi okres warto stosować Vagisan?
-
Też stosuje Vagisan, najpierw przez tydzień codziennie, a potem 2-3 razy w tygodniu żeby podtrzymać efekt.