Brigget napisał:Też stosuje Vagisan, najpierw przez tydzień codziennie, a potem 2-3 razy w tygodniu żeby podtrzymać efekt.Ale stosujesz globulki czy krem Vagisan ?
artie napisał:Dzięki dziewczyny za polecenie. Też kupiłam Vagisan, ale ja wolałam wersję w globulkach. Faktycznie, efekt poprawy pojawił się dość szybko, ale wiadomo, opakowanie zużyję do końcaTak do końca zużyj opakowanie, a potem możesz stosować do kilka dni albo raz w tygodniu dla podtrzymania efektu.
Meggi85 napisał:Globulki, dla mnie to wygodniejsza opcja, choć raz kupiłam krem to miał fajny aplikator w porównaniu do kremów z innych firm.Brigget napisał:Też stosuje Vagisan, najpierw przez tydzień codziennie, a potem 2-3 razy w tygodniu żeby podtrzymać efekt.Ale stosujesz globulki czy krem Vagisan ?
Ogryzka napisał:Ja stosowałam jedno i drugie ale zostałam przy kremie. Masz aplikator, jest wygodnie używać i efekt świetny. Teraz biorę raz w tygodniu albo raz na dwa.Po jakim czasie Vagisan zaczął działać i odczułaś różnicę?
grzyb_h napisał:Stosowałam kilka dni przed tym jak mój chłopak wrócił z wyjazdu Ale praktycznie już po pierwszym użyciu czułam różnicę. Ciężko to facetowi wyjaśnić. Ale u mnie Vagisan się świetnie sprawdził.Ogryzka napisał:Ja stosowałam jedno i drugie ale zostałam przy kremie. Masz aplikator, jest wygodnie używać i efekt świetny. Teraz biorę raz w tygodniu albo raz na dwa.Po jakim czasie Vagisan zaczął działać i odczułaś różnicę?