Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Czy czerwona herbata naprawdę odchudza?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Czy czerwona herbata naprawdę odchudza?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • birata 9 paź 2010, 10:34
    Tak sobie czytam Wasze wypowiedzi... i sorry, ale troszeczkę mnie śmieszą. Ciekawe, że ci co chcą chudną"dzięki" herbatce, a inne osoby nie? Jakieś to podejrzaneprzymrużenie oka A może po prostu ta herbata to taki dodatek do odchudzania, może zmieniłyście przy okazji swoje nawyki, bo ktoś Was nakręcił, że ta herbata pozwoli Wam schudnąćuśmiech Z pewnością ta herbata ma dobre działanie dla organizmu, ale nie przesadzajmyuśmiech
  • D3niCle0 9 paź 2010, 11:03
    Droga birato nie chcesz chyba nam udowodnić, że wiesz na temat czerownej herbaty więcej niż osoby, które ją piją regularnie. Może spróbuj na sobie i wtedy się wypowiadaj na jakiś temat to taka moja propozycjauśmiech
  • birata 9 paź 2010, 13:30
    Bez urazy, akurat sprawdzam jej wpływ, bo ją regularnie spożywam, a poza tym mogę chyba wyrazić swoją opinię... Jeśli komuś ta herbata w czymkolwiek pomaga to ok, bardzo się cieszę, ale ja po prostu nie wierzę, że wystarczy popijać herbatę żeby schudnąć.
  • Paniusia 9 paź 2010, 15:04
    Ale ta herbata przypsiesza przemianę materii, a to jest kluczowe podczas odchudzania, więc jak najbardziej może pomócuśmiech
  • Hunny8 9 paź 2010, 18:40
    Hej a czy wiecie gdzie najlepiej kupować taką czerwoną herbatkę? Skoro tu na forum jest tyle amatorów tego ocudownego napoju to pewnie możecie polecić którą herbatę warto kupić?
  • D3niCle0 9 paź 2010, 19:44
    Tak jak pisała Ronja, najlepiej liściastą. Ja kupuje w takim czerwonym pudeleczku z chińskimi napisamiuśmiech Nie wiem co to za firma jest.
  • KoKoszka 9 paź 2010, 21:02
    słuchajcie pije tę herbatę kilka filiżanek dziennie, w takim czajniczku sobie parzę i tak mi zasmakowała, że mogłabym pić ją bez przerwy! Czy od tego można się uzależnić?przymrużenie oka
    Efektu odchudzającego na razie ni widu ni słychuprzymrużenie oka
  • IwonaBestPartner 27 paź 2010, 19:25
    Herbata czerwona wspomaga odchudzanie, ale o naszej utracie zbędnych kg świadczą zmiany nawyków żywieniowych i złych przyzwyczajeń. Wiem, że samemu nie jest łatwo bo się z tym borykałam do czasu, aż poznałam rewelacyjne naturalne produkty dzięki którym w zdrowy sposób schudłam 21 kg.uśmiech
  • Petinka 18 lis 2010, 11:18
    Czerwona herbata ma jedynie działanie wspomagające (przyśpiesza przemianę materii, tak jak te wszystkie herbatki fit itp.) Nie schudnie się jedynie dzięki niej, ważny jest też ruch i dobra dieta (warzywka, owoce). Chyba że pije się tylko herbatę i nic więcej nie je wielki uśmiech Znalazłam taki art o herbacie [url=http://www.megapedia.pl/czerwona-herbata-wlasciwosci.html]czerwona herbata właściwości[/url] uśmiech
  • Kajakarz 3 gru 2012, 20:35
    Nie wiem czy ta herbata odchudza, ale sama w sobie na pewno nie.
    Takie różne wspomagacze odchudzania trzeba jednak łączyć z odpowiednią, w miarę racjonalną dietą i ruchem - sport to zdrowie uśmiech
    P.S Żonie pomagała zielona kawa (taka jak) - ale do tego machała na stepperze i na rowerku, więc też nie "sama w sobie" kawa.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum