Hej! jaką nosicie najchętniej biżuterię? Ja najbardziej lubie kolczyki,za bransoletkami nie przepadam,bo mam bardzo chude rece i jak zakladam jakas,zawsze mam wrazenie ze cos mi przeszkadza Jaką biżuterię wy lubicie?
VictoriaB
8 lut 2013, 14:01 (ostatnio zmieniony przez autora 8 lut 2013, 14:02, w całości zmieniany 1 raz)
Ja lubię kolczyki i najbardziej, noszę codziennie, najlepiej jesli są delikatne, długich nie lubię, zakładam je tylko na jakieś większe wyjścia, kiedy wymaga tego sukienka. Choć te koczyki pasują i na wilekie wyjśca i w biurze będą wyglądać ładnie:
Bardzo podobają mi się komplety biżuterri - a ta biżuteria z wyprzedaży naprawdę ekstra - szkoda że wyprzedaż się skończyła zanim ją znalazłam.
pistacja
11 lut 2013, 14:12 (ostatnio zmieniony przez autora 11 lut 2013, 14:13, w całości zmieniany 1 raz)
Najczęściej noszę po prostu tylko kilka pierścionków ze srebra lub białego złota. Kiedy mam ochotę się trochę bardziej wystroić, stawiam także na naszyjniki czy bransoletki, wszystko oczywiście z umiarem
Ja noszę tylko łańcuszek, który dostałem od dziadka na 18 urodziny. U nas jest to taka mała tradycja, że przekazuje się właśnie ten łańcuszek z pokolenia na pokolenie
hasanna
15 lut 2013, 11:05 (ostatnio zmieniony przez autora 15 lut 2013, 11:06, w całości zmieniany 1 raz)
ja też niestety nie mam nic po babci, ale tak ogólnie to zwykle noszę jedna i tą samą biżuterię dopóki mi sie nie znudzi, potem kupuję coś innego i to noszę...tak w kółko
Ja z kolei nie przepadam z biżuterią z Apartu. Mam kilka par kolczyków z tej firmy, ale leżą i kurzą się na półce. Dostałam je w prezencie. O wiele bardziej preferuje biżuterię hand made i kolorową.