Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Kosmetyki naturalne - pełne naturalnego piękna, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Kosmetyki naturalne - pełne naturalnego piękna

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • shogue 16 gru 2015, 9:47
    Dermokosmetyki nie uczulają w ogóle, a jeśli chodzi o oeparol to z szerokiej gamy kremów można sobie dobrać najbardziej pasujący do naszej skóry. Do tego jak się dołączy suplement piękna skóra włosy i paznokcie to szybko zauważa się różnicę...
  • kifonda 15 sty 2016, 3:47
    Kosmetyki przebadane dermatologicznie nie są niewiadomego pochodzenia. Ja używam Vichy
    Wiem, jaki mają skład, znam firmę i nie mam żadnych wątpliwości, co do jakości marki.
  • sylwusia163 17 sty 2016, 21:51
    Bo całe piekno jest w nas. musimy o nie tylko dbać. A kosmetyki z oeparola sa sprawdzone, wiesz co używasz.
  • Homito993 20 sty 2016, 20:03     (ostatnio zmieniony przez autora 24 sty 2016, 14:08, w całości zmieniany 2 razy)
    Hej uśmiech A jakie naturalne chusteczki nawilżające dla dzieci polecacie. Oczywiście chodzi o naturalne produkty, bez konserwantów itp... Zastanawiam się, czy np. takie [url=http://ebebe.pl/produkt/chusteczki-nawilzane-ebebe/]chusteczki do pielęgnacji dzieci ebebe[/url] są ok... Co o tym myślicie?
  • zagubiona 7 lut 2016, 10:28
    Ja na trzy miesiące przed ślubem zrobiłam sobie kurację odżywką do rzęs lashvolution.pl Efekt mnie samą zaskoczył, nie wspomnę o gościach, którzy podejrzewali mnie o sztuczne rzęsy. Nie pasowało tylko im to rzęsy nie były pomalowane. Miałam tylko lekko pomalowane usta, a i tak skupiałam uwagę gości.
  • june45 12 lut 2016, 11:46
    Coraz więcej osób wraca do ekologicznych kosmetyków. Sama zamówiłam niedawno [url=https://ecoandwell.pl/produkt/clochee-serum-silnie-nawilzajace-30ml/]serum do twarzy z ecoandwell.pl[/url], które silnie nawilża skórę. Naturalne kosmetyki dużo lepiej wpływają na kondycję skóry niż te reklamowane w telewizji.
  • bungalow 12 lut 2016, 12:54     (ostatnio zmieniony przez autora 12 lut 2016, 13:18, w całości zmieniany 2 razy)
    Homito993 napisał:Hej uśmiech A jakie naturalne chusteczki nawilżające dla dzieci polecacie. Oczywiście chodzi o naturalne produkty, bez konserwantów itp... Zastanawiam się, czy np. takie chusteczki do pielęgnacji dzieci ebebe są ok... Co o tym myślicie?
    Ja właśnie się zaciekawiłam tymi chusteczkami ebebe i muszę przyznać, że naprawdę są niezłe wielki uśmiech Wytrzymałe i naturalne, więc idealnie się nadają do pielęgnacji dzieci uśmiech
  • HoneyPie 12 lut 2016, 13:16     (ostatnio zmieniony przez autora 12 lut 2016, 13:16, w całości zmieniany 1 raz)
    bungalow napisał:Ja właśnie się zaciekawiłam tymi chusteczkami ebebe i muszę przyznać, że naprawdę są niezłe wielki uśmiech Wytrzymałe i naturalne, więc idealnie się nadają do pielęgnacji dzieci uśmiech
    Dokładnie, potwierdzam uśmiech Niedawno testowałam jedną paczkę i są one warte uwagi zwłaszcza ze względu na swój naturalny skład...
  • sylwusia163 19 lut 2016, 18:13
    Moja mama juz jakiś czas uzywa kremów z oeparola 50+ i zauwazyłam różnicę. Ma delikatniejsza skórę od tych kosmetyków ze zwykłego sklepu. Ja nie lubię łustej powierzni na skórze po uzyciu kremu ale te sa delikatne i nie ma takiego uczucia.
  • Kakaczor 28 lut 2016, 15:02
    Ja też przerzuciłam się na kosmetyki naturalne i udaje mi się je upolować na ekobieca.pl w dobrych cenach. Myślałam, że są bardzo drogie, ale przyjemnie jestem zaskoczona.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum
Następna: Żele intymne