Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Lakiery hybrydowe, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Lakiery hybrydowe

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Meggi85 16 paź 2016, 12:45
    Bonobo napisał:Petrova - WEJDZA SOBIE NA STRONKĘ http://semilac.pl/pl/20-preparaty-i-oliwki I TAM DOWIESZ SIE WIECEJ :-)
    Ze strony nie można ocenic jakości. Jednak co polecenie to polecenie. Semilac stosuje dużo kobiet i słysze dużo pozytywnych opinii.
  • Petrova 25 paź 2016, 13:25
    Wypróbowałam sobie u koleżanki, bo mi hybrydki nakładała i akurat Semilaca wszystko miała. Bardzo ładnie działają te oliwki. Myślę, że skuszę się na taką, przy okazji zamawiania lakierów. uśmiech
  • zataraa2 21 lis 2016, 13:47
    U mnie na paznokciach króluje czekoladka od mollon https://mollonsklep.pl/pl/p/Hybrid-Shine-System-Color-UVLED-210-CHOCOLATE/23075718 piękny kolor i lakiery świetne, mi się bardzo długo trzymają w dobrym stanie, chociaż ściągam jak już mam dość odrostu wielki uśmiech
  • MartynKa79 14 gru 2016, 11:38
    Ja mam teraz Indigo ze wspomnianych Semilac. Jestem przed zakupami świątecznymi i postanowiłam kupić zestaw startowy siostrze, bo zawsze mi zazdrości paznokci. przymrużenie oka
  • sonique321 15 gru 2016, 9:45
    Lubię hybrydy, fajnie wyglądają i mniej niszczą paznokcie.
  • Bonobo 15 gru 2016, 21:26
    MartynKa79 napisał:Ja mam teraz Indigo ze wspomnianych Semilac. Jestem przed zakupami świątecznymi i postanowiłam kupić zestaw startowy siostrze, bo zawsze mi zazdrości paznokci. przymrużenie oka
    O którym zestawie myślisz, bo ja sama się zastanawiam czy to byłby fajny prezent. I tak jestem pomiędzy nowym zestawem startowym albo tymi zestawami upominkowymi?
  • Ogryzka 6 sty 2017, 21:03
    Ooo a są startowe zestawy prezentowe? Co wchodzi w skład takiego zestawu Semilac?
  • Lonka222 9 sty 2017, 15:09
    Ile zapłaciłyście za cały zestaw do hybryd?
  • aita 27 sty 2017, 18:00
    od niedawana robie sobie manicure hybrydowy, ale ciagle jeszcze ie potrafię tego ogarnac bo schodzi mi platami po kilku dniach, uzywam semilaca, co robie nie tak??
  • ekspertsemilac 28 sty 2017, 9:22
    aita napisał:od niedawana robie sobie manicure hybrydowy, ale ciagle jeszcze ie potrafię tego ogarnac bo schodzi mi platami po kilku dniach, uzywam semilaca, co robie nie tak??
    Witam, przyczyną odchodzenia lakieru może być nakładanie zbyt grubych warstw, niedokładne utwardzenie lakieru, zalewanie skórek lub też brak zabezpieczenia wolnego brzegu. Może Pani także spróbować stosować primer.
    W razie pytań chętnie pomogę
    Online Ekspert marki Semilac
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum