-
W aplikacji masz wszystko. Dzienniczek mikcji to po prostu dzienniczek, w który wpisujesz kiedy miały mikcje miejsce, to znaczy kiedy dziecku przydażyło się nocne moczenie. Taki dzienniczek bardzo pomaga, można mieć szerszy obraz i lekarzowi też to pomaga.
-
-
Powiem wam że już trochę stosuję ten dzienniczek, alarm wybudzeniowy i porady z suchego poranka i widać postęp, epizody z moczeniem się pojawiają się dużo rzadziej, oby w ogóle ustały.
-
Niestety problem nietrzymania moczu dotyka również osoby dorosłem i jest ogromny wstyd dla kogoś z taką choroba. Zawsze nalezy udac się do lekarza bo przyczyn moze byc wiele. Jednak na komfort zycia moge polecić wkładki można sobie w aptece Doz wybrac jakie najbardziej pasują.
-
A to nawet może dostać w doz próbki takich wkładek, żeby sobie przetestować i zobaczyć czy nam odpowiadają.
-
No właśnie te próbki to jest najlepszy pomysł. W Doz sobie zabrałam wypróbowałam. Teraz wiem co jest najlepsze
-
-
Dokładnie, dostajesz próbki sprawdzasz czy odpowiada Ci rozmiar, chłonność, nie kupujesz kota w worku.
-
Faktycznie poprosiłam Panią w aptece i dostałam próbki, moja mama wybrała sobie rozmiar i chłonność i trafiłyśmy idealnie.
-
My dalej korzystamy z dobrodziejstw środków higienicznych. Mogę jescze polecic refundację. Proponuje zapytac o szczegóły w Doz. Nam tam pomogli
-
A to na wkładki takie z Teny też można otrzymać refundację? Szkoda, że nie widziałam wcześniej....
-
Super, dzięki za informację, zapoznam się ze wszystkim, warto mówić o takich rzeczach.