Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Sposób na nadmierną potliwość, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Sposób na nadmierną potliwość

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • ciuciubabka 25 mar 2011, 22:42
    Polecam Wam sok z cytryny, ma działanie ściągające i przy okazji odświeża i niweluje przykre zapachy.
  • maja002 25 kwi 2012, 21:55
    ja brałam kiedyś tabletki perspiblock, ale nic nie dawały i jak dla mnie najskuteczniejszy do tej pory był właśnie etiaxil. Aplikuje się go co jakiś czas i ma się spokój uśmiech
  • marek100 26 kwi 2012, 8:53
    wie ktoś jaka może być przyczyna metalicznego zapachu potu?
  • smoke 26 kwi 2012, 14:04
    Nie są to jakieś bakterie?
  • marek100 27 kwi 2012, 9:20
    a jeśli tak to jakie?
  • janna 5 cze 2013, 13:16
    Czy zna ktoś z Was jakiś skuteczny antyperspirant pod pachy, używałam już chyba wszystkich dostępnych w drogeriach i żadnego efektu...
  • ElaW 19 sie 2013, 17:55
    Ja również nie radziłam sobie z nadmierną potliwością i w końcu zdecydowałam się na zabieg BOTOX. W centrum laseroterapii Elite trwa obecnie promocja i tym bardziej nie wahałam się przed tym krokiem. I jestem bardzo szczęśliwa, że go podjęłam, bo nie pocę się już wcale uśmiech
  • Kajakarz 20 sie 2013, 9:11
    A może to nerwy? Niekoniecznie potliwość od razu oznacza zaburzenia w gruczołach łojowo-potowych.
    To mogą być po prostu kwestie stresowe... (może jakiś dobry psycholog pomoże się z tego wykaraskać? Warto spróbować).
    Ja bym od razu się lekami nie faszerował...
    różnie może być.
  • zlotyklos 8 wrz 2013, 19:15
    ja nie jestem lekarzem, więc ciężko mi mówić o tym, co może być przyczyną nadmiernej potliwości, ale wiem, ze czasem się zdarza, że środki dostępne w aptekach nie działają, więc nie pozostaje chyba nic innego, jak pomyśleć o zabiegu. wiem że w tej klinice http://triclinium.pl/pl można się im poddać. Tylko jaki to będzie zabieg tez chyba jest uzależnione od problemu, więc najlepiej byłoby porozmawiać z lekarzem.
  • Idraidra 9 wrz 2013, 9:37
    A nie jest tak, że pijecie duzo płynów? Bo ja zawsze w upały mimo wszystko miarkuje sobie wodę, żeby nie wyciskać jej później z własnych ubran.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum