Selenaa napisał:Nie uważam, żeby suplementy bez udziału diety i ćwiczeń coś zdziałały. Jest to wręcz niemożliwe. Warto czasami pomyśleć, nad zdrową aktywnością fizyczną, która pozytywnie wpłynie na Twój organizm, na Twoje zdrowie i Twoją sylwetkę. Sama nie chcesz iść na siłownie? Nic nie szkodzi, ja mogę wybrać się z Tobą, tylko jaka siłownia w jakim mieście Ci odpowiada?Zgadzam się z Tobą, niestety ale większość kobiet chce iść na łatwiznę i to nie jest wcale super pomysł.
Galina napisał:Trener personalny chyba nawet też może ułożyć dietę prawda? Czy to jakiś dodatkowy koszt za taką usługę? W klubie fitmore cena za godzinę z trenerem nie jest jakaś wysoka, a jak człowiek chce zadbać o swoje ciało, chce poznać siłownie i te sprzęty od podszewki to jednak warto opłacić usługę trenera.Selenaa napisał:Nie uważam, żeby suplementy bez udziału diety i ćwiczeń coś zdziałały. Jest to wręcz niemożliwe. Warto czasami pomyśleć, nad zdrową aktywnością fizyczną, która pozytywnie wpłynie na Twój organizm, na Twoje zdrowie i Twoją sylwetkę. Sama nie chcesz iść na siłownie? Nic nie szkodzi, ja mogę wybrać się z Tobą, tylko jaka siłownia w jakim mieście Ci odpowiada?Zgadzam się z Tobą, niestety ale większość kobiet chce iść na łatwiznę i to nie jest wcale super pomysł.
Dla takich kobiet zdecydowanie polecam bardziej usługi trenera personalnego choćby w siłowni fitmore.
Gdzie trenerzy wiedzą jak szkolić swoich podopiecznych, sądzę, że taki trener z pewnością nie da zrobić krzywdy suplementami n