mojej babci kupowałam ostatnio lutezan omega na oczy, babcia dobija 90 tki i ciągle bez okularów ale ostatnio tez się skarży na oczy, lekarz jej zalecil kupić, fajnie ze tylko 1 tabletkę dziennei seniorzy i tak mają zazwyzaj sporo leków do brania
Moja żona przed ciążą, w ciąży i w czasie karmienia bąbla łykała mama dha premium. Właściwie nie znam kobiety, która nie łykałaby jakiegoś suplementu w ciąży. I bardzo dobrze, bo żyjemy w takim pędzie, że nie zawsze jest czas, żeby normalnie zjeść, a organizm ciężarnej musi przecież być silny.
Tak naprawdę żeby w ogóle pozyskać dzienną dawkę kwasu foliowego z naturalnych składników nie da się tego zrobić, poza tym warzywa są zazwyczaj poddawane obróbce termicznej przez co tracą swoje właściwości i nie przyswajamy ich w 100%.
Nie słyszałam jeszcze aby od suplementów ktoś utracił zdrowie. A wręcz przeciwnie od nieprawidłowej diety to można utracić zdrowie i narobić sobie tylko problemów....
Zonja zgadza się, zresztą teraz gdzie tych naprawdę dobrych warzyw jest niewiele, bo nie licze tych sprowadzanych, które ani smaku nie mają ani zbytnio wartości, ciężko jeść zdrowo,a kobieta w ciązy potrzebuje bardzo dużo witamin, dlatego warto się je uzupełniać w ten sposób, mama dha premium też biorę, wyniki mam bardzo dobre i czuję się ok
Zonja zgadza się, zresztą teraz gdzie tych naprawdę dobrych warzyw jest niewiele, bo nie licze tych sprowadzanych, które ani smaku nie mają ani zbytnio wartości, ciężko jeść zdrowo,a kobieta w ciązy potrzebuje bardzo dużo witamin, dlatego warto się je uzupełniać w ten sposób, mama dha premium też biorę, wyniki mam bardzo dobre i czuję się ok
Piję tran, najlepszy i najsmaczniejszy od mollersa, przyzwyczaiłem się juz na tyle do smaku że nie ma problemu, tran mi polecił ortopeda, miałem kontuzję nogi i on właśnie mi powiedzial że warto z myślą o wzmocnieniu kości pić tran