Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Stosujecie suplementy?, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Stosujecie suplementy?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Bonobo 2 lip 2015, 3:43
    Czasami stosuje, i nie widzę w tym złego. Najczęściej z serii oeparol na włosy, skórę i paznokcie, ewentualnie na wzmocnienie język
  • nina_ky 2 lip 2015, 10:08
    Nigdy nie stosuję suplementów, ponieważ uważam, że wystarczy zróżnicowana dieta, żeby dostarczyć organizmowi wszystkich odpowiednich składników.
  • karolkka 16 lip 2015, 11:42
    a ja uważam że dieta owszem, ale nigdy nie ma czasu i środków na to by była ona w 100% zbilansowana, dlatego suplementy mogą się okazać pomocne. ale jeśli już je stosować to tylko te z zaufanym składem, najlepiej naturalne suplementy diety
  • Ecia 21 lip 2015, 11:11
    Bonobo napisał:Czasami stosuje, i nie widzę w tym złego. Najczęściej z serii oeparol na włosy, skórę i paznokcie, ewentualnie na wzmocnienie język
    Też je łykam przymrużenie oka i co najważniejsze widze efekt.
    U siebie widziałam po miesiącu, a Ty ?
  • kulkaxx 14 sie 2015, 8:40
    Tylko te które mi zaleci dietetyk!
    Po co niepotrzebnie się truć "masą tabletkową", która uszkadza wątrobę!
  • lefffa 17 sie 2015, 15:55
    Zależy na co. Na odchudzanie stosuję ale tylko w połączeniu z dietą i sportem!
  • pistacja 18 sie 2015, 10:41
    Jeżeli czuję taką potrzebę, czasami stosuję suplementy.
  • zott 21 sie 2015, 13:47
    Jeśli dużo trenujemy to musimy dbać o nasze mięśnie i wtedy dostarczyc im większej ilości białka, ponieważ to ono pozwala na szybszą regenerację. Sam dodatkowo pijam to MYPROTEIN L-Glutamine 1000g Raspberry Lemonade i zauważyłem, że mięśnie sa mocniejsze uśmiech
  • Idka 23 sie 2015, 21:16
    Jak pojawiają się niedobory to suplementacja jest konieczna, z tym, że nie ma sensu ładować w siebie przesadnych ilości niesprawdzonych suplementów, najlepiej nawet to skonsultować z lekarzem. Ja miałam niedobory magnezu i zanim kupiłam swój pierwszy suplement poczytałam trochę o tym jak go odpowiednio dobrać, trochę znajomości tematu zawsze wychodzi na plus uśmiech
  • Sajana 24 sie 2015, 18:52
    Myślę tak samo. Staram się ograniczać cukier i węglowodany, dlatego korzystam z suplementów i zdrowej żywności dla diabetyków. Do tego 2x w tygodniu basen i rower, póki ciepło na dworze.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum