Lubię testować różne kosmetyki, ale mam kilka ulubieńców do których ciągle wracam. Mój numer jeden to pomadka oeparol z olejem z wiesiołka Nic tak dobrze nie działa na moją suchą skórę ust Fajnie nawilża, zapobiega przesuszaniu ust, a że często stosuję matowe pomadki, które bardzo wysuszają skórę ust to musze pamiętać o regularnym stosowaniu pomadek ochronnych
Z pomadek ochronnych to bardzo lubię te z kneipp, mają 100% naturalny skład, fajnie nawilżają i łądnie pachną. Mam wanilową w torebce , codziennie kilka razy w użyciu jest.
Od jakiegoś czasu miałam problem z podkrążonymi oczami, popuchnięte, podsiniałe, mniej napięte. Nie wiem czy to kwestia zmęczenia, czy po prostu się starzeję, ale zainwestowałam w dobry krem pod oczy. Postawiłam na Organiczny krem pod oczy Aegli - kupiłam w Centrum Neonia, w Krakowie. I jestem zadowolona, bo pierwsze efekty na plus widziałam już po kilku użyciach. A wcześniej próbowałam innych kremów, bez rezultatu, jak widać,skład kosmetyku ma ogromne znaczenie.
też pomadkę oeparol lubię i używam regularnie, jak do tej pory nie znalazłam niczego tak nawilżającego do ust, moje dosyć szybko stają się spierzchnięte, a jak stosuję pomadkę regularnie to takiego problemu nie ma
Bardzo polubiłam olejek wonny do perfumowania Nefretete z Abisynii.Nie tylko super nawilża ciało, jest ono mega delikatne,skóra niczym jedwab. długo pozostawia piękny egzotyczny zapach . Nadaje się do masażu . Uwielbiam ten olejek
Bardzo lubie kosmetyki polskiej marki Bielenda, tym bardzie że mają i naturalne kosmetyki , i dla wegan. Dobre i nie drogie. Super jes np. ta linia do pielęgnacji twarzy Eco Sorbet mam tej linii pianke do mycia twarzy nawilzająco kojąca