Od wielu lat jestem fanką naturalnych kosmetyków ,które moim zdaniem działają o wiele lepiej niż ta drogeryjna, droga chemia. Próbowałam różnych naturalnych marek, ale najrozsądniejszym wyborem jak dla mnie pomiędzy ceną, a jakością kosmetyki od marki APIS. I to u nich na apis-sklep.pl najczęście się zaopatruję
Jakiś czas temu przeszłam na naturalne kosmetyki i po wielu próbach różnych marek najbardziej odpowiedaja mi kosmetyki polskiej marki APIS. Nie uczulają i mają dobre składy. Poza tym wybór jest bardzo szeroki i każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie.
Na cellulit polecam zabiegi endermologii , efekty są rewelacyjne! Chodzę do salonu Mariposa w Warszawie na ul. Twardej, to moje sprawdzone miejsce. Także to najlepszy sposób na ten okropny i niechciany cellulit
Uważam, że warto stosować kosmetyki o dobrym składzie. Nie brakuje firm oferujących świetne kosmetyki, które są nie tylko dobre, ale i mają prosty skład. Można do nich zaliczyć produkty marki Herbapol Polana. Mogą być stosowane nawet przez wegan!
Uwielbiam ten Balsam kokosowy Pahwash z mango, mega nawilza, pięknie pachnie, skóra odpowiednio nawilzona, gładka, pięknie pachnie. I łagodzi zmiany skórne