Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Z czym nosić perły?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Z czym nosić perły?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • D3niCle0 10 gru 2010, 1:51
    Ja nie lubię pereł... tzn nie nosiłabym ich, ale jak widze u kogoś ładne perełki to ok. Na pewno bardzo kobiecy zestaw to mala czarna i perły na szyi. To jet już po prostu klasyka klasykiuśmiech Albo do sukni ślubnej...
  • nouv88 10 gru 2010, 6:48
    Do ślubu to raczej nie bardzoskrzywienie Perły są symbolem łez i raczej uważa sie, że to mogłoby źle wróżyć!
  • casia1980 10 gru 2010, 10:43
    E tam, to jakieś zabobony i tyle. Skoro są niby jakieś złowróżbne to noszenie pereł powinno zawsze przynosić pecha nie? A poza tym łzy mogą być ze szczęściaprzymrużenie oka
  • Hunny8 10 gru 2010, 12:15
    Ja słyszałam, że perły to łzy syrenyuśmiech
    Podobają mi się kolczyki - perełki...
  • Halma60 10 gru 2010, 16:07
    Ja bym raczej powiedziała, że to symbol kobiecości! Uwielbiam perły, pasuja one do eleganckiej sukni, ale i ze skromnego stroju, jakiejś gładkiej blluzki czy sweterka (np z golfem) zrobią szykowna kreację. Mam swoje perły od lat, co prawda sztuczne, bo na prawdziwe mnie nie stać, ale nigdy mi się nie znudząuśmiech
  • nouv88 10 gru 2010, 19:53
    No raczej mało kogo stać na prawdziwe perły! Przecież cena idzie chyba w tysiące! Moje tez sztuczne, ale i tak sa piękneuśmiech
  • caipirinha 10 gru 2010, 23:28
    Nie są aż tak strasznie drogie... Moje są naturalne, przypuszczam, że hodowlane. Mozna takie kupić już za 200zł. Tzn wiem, że to niemalo, ale nie jakas nieosiągalna cena...
  • casia1980 11 gru 2010, 0:40
    Mąż Ci dał prezent z paragonem? przymrużenie oka
  • caipirinha 11 gru 2010, 6:11
    Nie no coś Tyuśmiech Pytałam się go ile kosztowały, tak z ciekawości, ale mi oczywiście nie powiedział. Ale od czego jest internetprzymrużenie oka Pobuszowalam i znalazłamuśmiech
  • zosiasamosia 11 gru 2010, 9:54
    Mniie się podobają perły, kilka razy chcialam je sobie kupić, ale jak przymierzałam w sklepie to uznałam, że mam zbyt okrągłą twarz do takiego naszyjnika. Taki krótki sznurek pereł układa się na szyi na okrąglo, to podkreśla moje okrągłe policzkiskrzywienie Trzeba mieć do takiego naszyjnika długą szyję i szczupłą twarz...
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum