E, bez przesady z tą szyją A z okrągłą buzią też można nosić perły, tylko może niekoniecznie takie krótkie, a dłuższy sznur, zaplątany na supeł na dekolcie i będzie optycznie wydłużał szyję
Wg mnie perły są tak kobiece, że każda babka powinna je mieć w swojej garderobie. Ja swoje zakladam na eleganckie okazje i czuję się w nich megakobieco. Może powinnam zakladać je częściej
Też się zgadzam, że perły pasują na eleganckie okazje. Według mnie powinny wyglądać świetnie w połączeniu z jakimiś eleganckimi żakietami, takimi, jak na przykład te żakiety damskie. Albo do jakiejś eleganckiej sukienki w każdym właściwie kolorze
Uwielbiam perły. Zazdroszczę Ci takiego prezentu. Myślę, że perły można spokojnie nosić na co dzień do bluzek, typu tuniki i też do takich normalnych. Oczywiście pasują też do sukienek i swetrów.
Mi się perły podobają, ale również mam problem z tym, do czego można je nosić. Mi się kojarzą jedynie z bardzo eleganckimi strojami, których niestety wiele nie posiadam. Na co dzień raczej średnio pasują, nad czym bardzo ubolewam.