Gdy zaczynałam się odchudzać wprowadziłam zdrową dietę i ćwiczenia. Ale efekty nie były tak szybkie jak bym chciała. Brałam tabletki Therm Line przed ćwiczeniami i wreszcie zaczęłam chudnąć. Teraz już je odstawiłam. ale z diety i ruchu nie zrezygnowałam. Bo nie chcę znowu efektu jojo jaki miałam przy wcześniejszych ochudzaniach.
Ja miałam zawsze swój specyficzny sposób na odchudzanie - kupić jakieś super spodnie albo seksowny komplet bielizny besame - ale to musi być coś naprawdę porządnego i wartościowego, żeby mieć dużą motywację, no i kupowałam rozmiar mniejsze, a wtedy motywacja rosła, żeby schudnąć do super ciuszka.
Później, kiedy już wchodziłam w to i dobrze wyglądałam, no to po kilku tygodniach czy kilku miesiącach, kupowałam kolejne mniejsze. Najpierw sprawdzałam na spodniach i schudłam o 3 rozmiary, a potem już kupowałam bieliznę, żeby "dopracować" biodra, żeby w każdym majteczkach wyglądały odpowiednio.
Nie twierdzę, że to łatwe, ale po sobie wiem, że możliwe. No i utrzymanie nie jest trudne, bo co się spodnie źle zapinają albo bielizna źle leży, no to już sygnał, żeby się bardziej pilnować.
Karnecik na basen, rowerek stacjonarny w domu, suplement diety z brazylijskiej jagody acai berry, zero pieczywa - to mój sposób nie tylko na zrzucenie wagi ale i na trzymanie potem takiej wagi jaką chcę. Działa!
Dla zdrowego odżywiania proponuje dobrą dietę, którą pomoże Ci ułożyć lekarz specjalista. I oczywiście w Twoim rozkładzie dnia nie może zabraknąć ćwiczeń Dobrego specjalistę znalazłam na kliniki i centra medyczne.
Dobry pomysł z tym kupieniem sobie za ciasnej bielizny żeby nie jeść i schudnąć, żeby się w nią wbic hahaha. Ja ostatnio stawiam na jedzenie z półki "fit". Niektóre restauracje (jak np ta: [url=http://]restauracja w Rzeszowie[/url] - Kulinarny Świat) to juz nawet serwują klientom takie specjalne menu fit - gdzie na kazdy tydzień sa opracowane diety konkretne tak, że posiłki sa i urozmaicone i dietetyczne). Też myślę, że takie jedzenie to dobry pomysł - lepszy niz głodówka.
Stosujcie naturalne metody odchudzania to problemów nie będziecie mieć. Produkt na odchudzanie musi być przede wszystkim dopuszczony do sprzedaży w Polsce, powinien mieć naturalny skład i być oryginalny. Nawet nie oczekujcie, że zdołacie się odchudzać na podróbach z bazaru...