Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na www i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?
Witam . Ja ostatnio byłam u wróżbity i przepowiedział mi dokładną datę mojej śmierci , jednak nie wierzyłam w to początkowo dopóki nie znalazłam tego linku . Od razu postanowiłam tam wejść i wyszła mi identyczna data . Co mam o tym sądzić , to chyba nie może być przypadek? Co powinnam zrobić?
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na www i otrzymałam znów tę datę! Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na www i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?
Hej, mnie nie jest potrzebna wróżka!...Znam rzecz najważniejszą - datę śmierci!...boje się poznać swoją...ale obliczałyśmy z koleżanką dla jej byłego faceta...nie wiem, czy żyje, ale wiem w 100%, że w dniu, na który ją obliczyłyśmy miał poważny wypadek samochodowy!...zobaczcie
hmm, ja tez mialam przykry incydent z wrozka. Ale dzieki temu stalam sie ostrozniejsza. Dzisiaj lubie czytac horoskopy, ale tylko dla zabicia czasu lub rozrywki w poscie zalaczam link do ciekawej stronki. Warto zajrzec, polecam
Nie wierzę w te brednie. Ludzie sami się nakręcają. Kiedyś jedna powiedziała mi, że będę bogaty i spotkam miłość swojego życia. I co? Rozwiodłem się a co do bogactwa to współtworze blog o złocie