Favore.plForumPozostałe tematy

Co na poprawę koncentracji?, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Co na poprawę koncentracji?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy  1 2 3 4 z 4  
  • francesco 18 sty 2011, 14:47
    Magnez magnez i jeszcze raz magnez przymrużenie oka
  • fantazja00 8 mar 2011, 11:22
    Moim zdaniem najlepsza jest czekolada. Zawsze jak miałam sesję top potrafiłam zjeść na raz całą tabliczkę czekolady. Poza tym można również zakupić sobie tabletki z guaraną albo pluszzzz Z doświadczenia wiem, że to pomaga...
  • gilka 9 mar 2011, 19:49
    Fakt, z tym magnezem to jest prawda - poprawia koncentrację, działa antystresowo i pomaga zwalczyć bezsenność. Co jeszcze mogę polecić to bibobil. W końcu wiele osób starszych ( np. moi dziadkowie ) stosuje te tabletki i uważają, że są bardzo pomocne. W każdym razie jakbyście chcieli spróbować to w aptece za grosze w manufakturze mają teraz fajną promocję na ten bilobil
  • kitka 9 mar 2011, 20:13
    Na koncentrację bardzo dobre są witaminy. Kup sobie do łykania tabletki.
  • HaAnia 14 lip 2011, 15:50
    Mnie osobiście praca w aptece medycznej nauczyła jednego; najlepiej przyswajane są preparaty w postaci napojów. Generalnie proponuję po prostu kupić sobie jakiś pluszzz do picia na koncentrację (to wtedy masz cały zestaw witamin) albo sam magnez. Też bardzo pomaga. Tutaj nawet tegoroczny maturzysta wychwala takie suplementy uśmiech
  • AstaLawista 22 kwi 2013, 20:39
    Ja testuję Actibion, ponieważ kupiłam go po raz pierwszy uśmiech ale skład ma naturalny, składa się z ekstraktu z żeń - szenia i guarany, przez co wpływa korzystnie na sprawność umysłową, z ekstraktu z zielonej herbaty - wspomagają koncentrację i zdolność uczenia się oraz z witamin i minerałów - zmniejszają uczucie zmęczenia i znużenia często towarzyszące wysiłkowi fizycznemu i intelektualnemu uśmiech

• fleszyn 23 kwi 2013, 11:57
    Ja na poprawę koncentracji piję shota guarany. Przyjemność ta kosztuję jakieś 5zł a kopie jak ta lala. Zawsze przed egzaminem strzeliłem i jakoś zdawałem, możecie tego spróbowaćprzymrużenie oka
  • valcarcel 25 kwi 2013, 10:30
    Może jakieś gry, które poszerzają wyobraźnię ? Lub czytanie dużej ilości książek uśmiech
  • serenity85 1 maj 2013, 19:38
    na koncentracje magnez a na pamiec orzechy!
  • faworytowy 7 maj 2013, 9:12
    To fakt - orzechy są dobre, ale ponieważ wiosna długo do nas nie chciała zawitać, należy swój organizm jakoś przystosować do tych dziwnych temperatur. Dlatego wskazane jest póki co zaopatrzyć się w aptece w zestaw witamin i minerałów, np "Centrum" czy inne tego rodzaju witaminki. Kawa wbrew pozorom, pomaga tylko chwilowo,to złudzenie,że po niej czujemy się okey.Odpowiednia ilość snu też jest wskazana,a i przebywanie na świeżym powietrzu robi swoje.
Pozostałe tematy - dyskusje na forum