Mr_Nowak napisał:Bycie eko to rzeczywiście świetna sprawa. Fajnie też, że coraz więcej osób, chociażby poprzez segregacje odpadów czy też używanie ekologicznych produktów, stara się żyć zgodnie z tą ideą.To prawda, cieszą posegregowane śmieci, żarówki ledowe (np od osram) w coraz większej liczbie domów, wszystkie akcje edukacyjne informujące o istocie bycia ekologicznym i dlaczego dbać o planetę.
erykit napisał:Ja również uważam, że warto jest zmienić swoje oświetlenie na to z energooszczędną technologią led - żarówki takie wytrzymają znacznie dłuższy okres czasu i dzięki temu nasze rachunki za prąd są mniejsze.A jakie żarówki wybrałeś? I jaki model lampy bo ja się zastanawiam. W domu mam LEDy ale w żyrandolach wybrałam żarówki od osram, bo są niedrogie a wysokiej jakości . A Ty co polecasz?
Bardzo fajnym rozwiązaniem są takie ledowe lampy biurkowe - niewielkie, ekologiczne i o nowoczesnym, stylowym designie. Myślę, że powinny pasować zarówno do pokoju dziecięcego jak i do nowoczesnego gabinetu.
Sam posiadam takie rozwiązanie w swoim miejscu pracy i jestem zadowolony. Lampka fajna i nie męczy oczu