Hej! jaką nosicie najchętniej biżuterię? Ja najbardziej lubie kolczyki,za bransoletkami nie przepadam,bo mam bardzo chude rece i jak zakladam jakas,zawsze mam wrazenie ze cos mi przeszkadza Jaką biżuterię wy lubicie?
hasanna
10 lut 2013, 13:17 (ostatnio zmieniony przez autora 10 lut 2013, 13:17, w całości zmieniany 1 raz)
ja najczęściej noszę naszyjniki, bo kolczyki przeszkadzają mi, wkręcają się we włosy, ostatnio kupiłam sobie taki śliczny naszyjnik z wyprzedaży i nie mogę się od niego oderwać, noszę go do wszystkiego..nawet jeśli nie za bardzo pasuje
Swojezdanie
11 lut 2013, 11:45 (ostatnio zmieniony przez autora 11 lut 2013, 11:47, w całości zmieniany 1 raz)
Lubię biżuterię skromną i delikatną, na co dzień noszę tylko pierścionek i skromne kolczyki, czasem jednak lubię zaszaleć i wkładam wtedy duże, kolorowe kolczyki :-) Wisiorków i naszyjników raczej nie zakładam, no chyba, że na jakąś szczególną okazję
pistacja
11 lut 2013, 14:22 (ostatnio zmieniony przez autora 11 lut 2013, 14:23, w całości zmieniany 1 raz)
Ja też generalnie lubię skromną i delikatną biżuterię, ale mam też takie momenty, kiedy lubię postawić na coś nieco bardziej rzucającego się w oczy, więc wszystko zależy po prostu od mojego nastroju
Biżuterię kolorową, raczej nie srebrną. Ostatnio namiętnie kupuje również ręcznie robioną biżuterię taką jak Szczególnie podoba mi się taka drewniana. Złota nie noszę.
Drewniana może nie tyle jest na topie, co znakomicie pasuje do wielu stylizacji, przy czym wiadomo - wiele zależy od tego co lubicie nosić, jakie stylizacje wybieracie. U mnie to się super sprawdza.