Favore.plForumPozostałe tematy

Ubrania dla dzieci

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Ubrania dla dzieci

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy 1 2 3 z 3  
  • kika75 6 lut 2013, 10:35
    ostatnio dla swojego syna kupiłam piękną koszulkę taką i inne można zobaczyć i kupić na stronie 100 % bawełna żywe kolory miłe w dotyku a do tego dostawa gratis
  • pistacja 18 lut 2013, 13:34     (ostatnio zmieniony przez autora 18 lut 2013, 13:35, w całości zmieniany 1 raz)
    Świetne są teraz te ubranka dla maluchów. Czasem aż nie wiadomo, na co się zdecydować, a dziecko przecież rośnie jak na drożdżach i nie mam sensu wypełniać szafy ubraniami, które za miesiąc będą za małe. Sama zresztą miewam problemy z oszacowaniem, co będzie przydatne, a co jest po prostu wyrzucaniem pieniędzy w błoto. Podobno fajną opcją są w takim przypadku zakupy z ekspertem, który doradzi co warto kupić, a czego lepiej się wystrzegać. Tego typu usługi mają w swojej ofercie chociażby agencje opiekunek, które wynajmują specjalistów i w ten sposób pomagają rodzicom ogarnąć kwestię zakupów. Brzmi to wszystko całkiem ciekawie, szkoda tylko, że trzeba za to dodatkowo płacić przymrużenie oka
  • zuzia83 20 lut 2013, 10:05
    Ja swoje dzieciaczki ubierałam po domu w rajstopki. Niestety ich jakość pozostawiała wiele do życzenia, bo kupowane w hipermarkecie po dwóch - trzech tygodniach pękają im gumeczki. Dlatego teraz zdecydowałam się na podkolanówki oraz legginsy dla dzieci, naprawdę dobrej jakości kupiłam tutaj, jeśli któraś z mam poszukuje to polecam!
  • payamana 21 lut 2013, 8:23     (ostatnio zmieniony przez autora 24 paź 2013, 12:10, w całości zmieniany 1 raz)
    Ja ciuchy dla swojego dziecka kupuję w second handach. Nie stać mnie na oryginalne ciuchy dla niego, poza tym myślę, że wydawanie tyle kasy na drogie ciuchy dla dziecka to jest przesada. Dziecko nawet nie jest świadome tego co nosi.

• VictoriaB 26 lut 2013, 14:18     (ostatnio zmieniony przez autora 26 lut 2013, 14:18, w całości zmieniany 1 raz)
    Ja też często szukam fajnych ciuszków dla dzieci w second handach, ale nie tylko, zaglądam tez na ogłoszenia - tam też mają sporo fajnych ubranek, zwłaszcza tych dla maleńkich dzieci.
  • blue-green 23 mar 2013, 19:45
    najczęściej ubranka kupuje w sklepie [url=http://]Pati i Maks [/url] jest tam naprawdę ogromny wybór ubranek.
  • zylek 25 mar 2013, 11:10
    Najwięcej okazji można trafić w sieci, zobaczcie choćby Sklepy internetowe organizują promocje w zasadzie przez cały rok - pozostaje jedynie kwestia ich wykorzystania. Bo naprawdę można kupić rzeczy taniej nawet o 80%
  • Glinka 6 sie 2013, 11:19
    Ja również kupuję odzież dla dzieci w sieci. Można tam kupić całkiem tanie ubranka dla dzieci. Do tego są one bardzo ładne uśmiech Nie ma sensu chodzić po sklepach, gdzie ceny zwykle są kosmiczne.
  • finto 6 sie 2013, 14:22     (ostatnio zmieniony przez autora 6 sie 2013, 14:23, w całości zmieniany 1 raz)
    ja tez kupuje w sieci bo te szkraby tak szybko dorastają że majątek by się wydało język a w necie zawsze można jakąś okazje złapać

• kifonda 14 sie 2014, 5:13
    Jeśli chodzi o ubranka dla dzieci, to kupuję tylko w sieci. I niczego się nie boję, bo zwykle proszę o szczegółowe zdjęcia i zadaję tysiąc pytań. Jak na razie nie było żadnych problemów.
1 2 3 z 3  
Pozostałe tematy - dyskusje na forum
Poprzednia: Walentynki