Ja prezenty moim dzieciom kupuję w sklepie http://dladzieciaczka.pl/[/url] znajduję tam rewelacyjne i zarazem kreatywne zabawki. W związku ze zbliżającym się karnawałem poszukuję tam stroje dla moich dzieci
Ja tak sobie myślę, że prezent powinien być przede wszystkim dopasowany do zainteresowań i wieku solenizanta. Sama często nastolatkom z mojej rodziny wręczam świece zapachowe, bo wiem, że są one wśród nich popularne. Poza tym jest ich tak ogromny wybór np. w zapachdomu.pl , a co więcej aromaty są tak oryginalne, że zawsze obdarowywane nim osoby są zaskoczone, bo jednak nie na co dzień mamy do czynienia z świecami czy woskami o takim zapachu jak Świeże tkaniny czy Lawenda i szałwia.
u mnie z kolei wśród nastolatków panuje moda na elektronikę dlatego ja poszłam w tym kierunku, kupiłam na gwiazdkę jednemu elektroniczną kostkę do gry dice+ i teraz pozostali męczą rodziców o taki sam prezent, więc uznaję że prezent trafiony.
moim zdaniem dice+ jest świetnym rozwiązaniem zarówno na preznet dla chłopca jaki dla dziewczynki, ponieważ tak naprawdę w tym wszystkim chodzi o to, żeby rodzice spędzali wspólnie czas z dziećmi a kostka stwarza właśnie takie możliwości.