Favore.plForumPozostałe tematy

Jaki prezent dla meza, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jaki prezent dla meza

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy  1 2 3 4 5 6 7 8 z 14  
  • marekbator 24 wrz 2012, 11:50
    30 urodziny to wyjątkowa rocznica, może np. złote lub srebrne spinki do krawatów? Złoto wprawdzie nie jest teraz najtańsze, ale jeśli chodzi o srebro, cena nie jest zbyt wysoka. A prezent bardzo efektowny.
  • elena_sem 1 paź 2012, 11:39
    Może prezent w formie ciekawego vouchera na jakieś niezapomniane przeżycie? Coś, co Twój mąż lubi, co jest związane z jego zainteresowaniami. Np. lot szybowcem, skok na spadochronie, jakiś ciekawy kurs (np. fotografii), jazda wybranym samochodem... Sporo tego jest uśmiech

• 2 paź 2012, 11:49
    Zależy, jaki jest Twój mąż. Jeżeli ma poczucie humoru, tak jak mój to polecam coś takiego: Prezent dla męża. Założę się że będzie baaaaaardzo pozytywnie zasokoczony bo pomysłodawca na prawdę był kreatywnyuśmiech
  • ivi120 8 paź 2012, 9:49
    A może zaplanuj jakąś ciekawą wycieczkę, połączoną z uroczystą kolacją?
  • karolwu 19 paź 2012, 8:08

Ja proponuje wysłać go na weekend z survivalem super sprawa, a najlepiej jakbyście razem pojechali. A jeśli coś drobniejszego to fajny byłby jakiś gadżet, może elektroniczny, każdy z nas je lubi. Ja np. mam teraz świra na punkcie swojej stacji dokującej, nowiutki nabytek od Jblauśmiech
  • joanna23 20 paź 2012, 20:39
    Polecam sklep z super prezentami dla faceta.
    Np.różnorodne gry : w kości bryżą, karty.
    Wszyskie gry w pięknych oryginalnych pudłach super zdobionych ( z drewna mango)
    Dodatkowo pakująw piękne kosze ,a jak powiesz to napewno Ci doradzą .Zadzwoń lub sprawdż.

• duszka4 7 gru 2012, 12:58
    To zależy czy lubi praktyczne prezenty czy sentymentalne, mój mąż jest zapalonym wędkarzem więc kupiłam mu w zeszłym roku Nóż Cold Steel Finn Bear używamy go też w domu do różnych prac kuchennych, świetnie nadaje się do krojenia warzyw i mięsa, a w tym roku planuję kupić lornetkę dla miłośnika przyrody będzie w sam raz
  • malinkka 7 gru 2012, 18:03
    iza-m napisał:moj maz juz za 2 tygodnie obchodzi swoje 30 urodziny chciałabym dać mu jakis bardzo meski prezent cos wyjatkowego, wpadł mi do głowy tor wyscigowy, lubi wyzwania i emocje, jednak nic na ten temat nie wiem, co o tym myslicie
    Prezenty w stylu voucherów na tor wyścigowy, kurs tańca, kolację we dwoje to bardzo fajny pomysł! Często tego typu oferty pojawiają się na stronach zakupów grupowych
  • pati09 7 gru 2012, 22:21
    To prawda, jeżeli chodzi o zakupy grupowe to można tam znaleźć bardzo ciekawe oferty i do tego jeszcze zaoszczędzić. Sama korzystałam kiedyś z kuponu rabatowego na tor gokartowy. Świetna zabawa i nie duża cena. Wystarczy tylko poszukać na tego typu stronach.
  • malinkka 8 gru 2012, 10:37
    Prawda. Ceny są naprawdę atrakcyjne i jest w czym wybierać!
Pozostałe tematy - dyskusje na forum