Favore.plForumPozostałe tematy

Jaki prezent dla meza, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jaki prezent dla meza

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy  1 2 3 4 5 6 7 8 9 z 14  
  • pati09 9 gru 2012, 0:40
    Jak dla mnie to cena jest właśnie najbardziej zachęcająca. Za wiele markowych produktów można zapłacić sporo taniej niż normalnie.
  • malinkka 17 gru 2012, 13:23
    Dzisiaj właśnie wyczytałam, że na Gruperze są specjalne oferty prezentowe ,które z pewnością dotrą do zamawiającego jeszcze przed świętami.To dobry pomysł dla zabieganych i tych wszystkich, którzy jeszcze nie zdążyli kupić świątecznych podarków.
  • pistacja 21 gru 2012, 13:07
    To samo jest podobno na Grouponie i Złotych Wyprzedażach. Są wyznaczone oferty, które dadzą radę dotrzeć jeszcze przed świętami. Nie wiem, czy to wciąż aktualne, bo w końcu mamy piątek, ale ci, którzy jeszcze nie zdążyli kupić prezentów, mogą tam zajrzeć uśmiech
  • malinkka 21 gru 2012, 16:30
    to fakt , zawsze można jeszcze na stronach zakupów grupowych kupić voucher na masaż, zabieg pielęgnacyjny itp.Taki prezent można "kliknąć" i położyć pod choinką nawet w poniedziałek.
  • pati09 28 gru 2012, 17:13
    Kilka prezentów, które podarowałam bliskim znalazłam właśnie na stronie z zakupami grupowymi. Muszę przyznać, że wszystkie niespodzianki się udały, każdy dostał to co do niego pasuje. W tym roku sporo zaoszczędziłam właśnie kupując w taki sposób.
  • gieniastus 4 sty 2013, 16:35
    świetny pomysł! fajnie dostać coś co zapamięta się do końca życia a nie tylko przedmiot, który kiedyś się zużyje lub znudzi uśmiech wspomnienia są wieczne
  • luna129 29 sty 2013, 14:21     (ostatnio zmieniony przez autora 29 sty 2013, 14:22, w całości zmieniany 1 raz)
    Ja kupiłam mojemu mężowi zegarek i był bardzo zadowolony.
  • Czakalaka 6 lut 2013, 21:30
    Może taki album "101 pozycji seksualnych i sekretne punkty"? Wyglada bardzo atrakcyjnie, ma ładne duże zdjęcia i pięknie się prezentuje.
  • bromisz 7 lut 2013, 12:19
    To zależy czym się mąż interesuje. Postaraj się wybrać taki prezent, który odpowiada zainteresowaniom Twojego męża.

• karina29 13 lut 2013, 20:54
    no tak odwieczny problem uśmiech kilka ciekawych propozycji znajdziesz na
    a może zaskoczysz go personalizowana gazetą.
Pozostałe tematy - dyskusje na forum