Favore.plForumPozostałe tematy

Jaki prezent dla meza, strona 9

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jaki prezent dla meza

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy  4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 z 14  
  • Starr 29 lis 2015, 18:09
    bilet na tor wyścigowy świetny pomysł. Właściwie dobry alkohol też
  • luna634 3 gru 2015, 20:11
    Mój mąż prowadzi warsztat samochodowy i właściwie z prezentem dla niego nie będę miała problemu. Chcę kupić oprogramowanie dla warsztatów samochodowych [url=http://...] http://www.warsztat24.com/[/url] które usprawni mu pracę a klienci będą mieli wgląd w postep prac. Myslę że będzie zadowolony z takiego prezentu
  • Meggi85 7 gru 2015, 17:06
    Ja zawsze stawiam na sprawdzone, praktyczne rzeczy. Oboje z mężem nie lubimy prezentów bezuzytecznych. Wiem że sama chciałabym mu w tym roku kupić wiatrówkę. Ale jest dużo innych fajnych, typowo męskich pomysłów na prezenty. Mnie to przyszło to głowy przeglądając internet.
  • poczytna 10 gru 2015, 15:40
    Ja jak moja przedmówczyni nie lubię nie przydatnych prezentów, które cieszą przez pierwsze 5 minut, a potem kurzą się gdzieś w kącie. Jako, że jesteśmy przed świętami pomyślałam,żeby mojemu lubemu wykupić jakiś kurs języka. Poszperałam trochę w internecie i znalazłam jedną, dobrze ocenianą szkołę. Zastanawiam się tylko czy taki prezent go nie urazi ? wiecie o co chodzi... to męskie ego.
  • zataraa2 11 gru 2015, 8:22
    Czy ja wiem, ja bym sie nie obraziła za kurs językowy uśmiech szkoda, że mojego w speak upie nikt nie sfinansował przymrużenie oka myślę, że to fajny prezent.
  • jarek7 11 gru 2015, 8:25
    Ja jako facet nie obraził bym się jakby mi ktoś kupil alkomat, taki gadżet każdemu facetowi się przyda, sam mam alkohita x5 i sobie chwalę, po każdej imprezie są chętni do testowania przymrużenie oka
  • Koniecpolski 19 gru 2015, 18:01
    Całkiem fajna ta stronka. chyba podeślę niechcący żonie. W prawdzie już niewiele czasu zostało, ale widzę, że mają fajne zapalniczki. Ta z prędkościomierzem jest genialna.
  • Ogryzka 30 gru 2015, 13:21
    Widziałam na necie taką zapalniczkę z pedkościomierzem ale nie wiem czy o takiej mówisz. Ja postawiłam w tym roku na czujnik cofania do auta. Chcial go od jakiegoś czasu wiec postanowilam zamontowac.
  • Meggi85 31 gru 2015, 18:56     (ostatnio zmieniony przez autora 31 gru 2015, 18:56, w całości zmieniany 1 raz)
    Cos mi się nie wgrał link, ale stronka o któej pisalam to hobby4men. Udały się wam prezenty? Wszyscy panowie zadowoleni ?
  • Homito993 13 sty 2016, 21:05
    Super pomysł. Jesli mąż lubi rozrywkę na pewno mu się spodoba.
Pozostałe tematy - dyskusje na forum