Favore.plForumPozostałe tematy

Jaki prezent dla meza, strona 10

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jaki prezent dla meza

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy  5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 z 14  
  • MartynKa79 8 lut 2016, 16:16
    Ja swojemu kupiłam zestaw startowy e-papierosa. Od dawna mówił, że chciałby kiedyś mieć, bo lubi sobie zapalić na imprezach, więc Vype go bardzo ucieszył. uśmiech
  • Petrova 16 lut 2016, 22:36
    A z czego składa się taki zestaw? To są jakieś papierosy smakowe czy raczej bez smaku? Podsunęłaś mi pomysł na prezent, ale zupełnie się nie znam. Może podpowiesz? uśmiech
  • MartynKa79 21 lut 2016, 12:33
    @Petrova, znajdziesz w nim ePen, dwa wkłady, osłonę na ustnik i kabelek do ładowania przez USB. Potem dokupujesz tylko wkłady, w zależności od upodobań. uśmiech Ja płaciłam 99 zł i kupiłam dokładnie taki, jak masz pokazany tutaj https://www.govype.com/pl/zestaw-startowy-vype-epen - zerknij sobie i poczytaj co i jak. uśmiech
  • Masa 25 lut 2016, 11:19
    Sam się zastanawiam nad zakupem e-papierosa. Byłem na stronie vype'a, fajnie wygląda, dużo smaków jest też do wyboru widziałem. Martynka, mąż zadowolony jest z niego?
  • MartynKa79 9 mar 2016, 12:21
    Bardzo! uśmiech A jeśli chodzi o smaki, to na stronie masz tam dokładnie rozpisane, a tak w skrócie to (cytuję ze strony):
    "Dostępne w siedmiu smakach (Blended Tobacco, Golden Tobacco, Crisp Mint, Dark Cherry, Infused Vanilla i Fresh Apple) lub w opakowaniu wielosmakowym (Variety Pack)" - więc do wyboru, do koloru. uśmiech
  • Agna 11 mar 2016, 21:21
    Może dobry zegarek np. Aztorin, Albert Riele.
  • Kotsu 14 kwi 2016, 12:29
    Może jakąś oryginalna marynarkę? W sklepach znajdziesz wiele propozycji. Możesz także zerknąć tutaj http://mangopress.pl/jak-dopasowac-marynarke-3-rodzaje-meskich-marynarek-na-kazda-okolicznosc i zasugerować się tymi podpowiedziami. Wszystko zależy od tego czy twój mąż częściej ubiera się na luzie, czy w pracy obowiązuje go jakiś dress code i czy często macie jakieś imprezy w rodzinie lub wśród znajomych.
  • Selenaa 23 kwi 2016, 21:23
    Może jakieś cygaro i do tego ciekawą płyte muzyczną . W księgarni matras jest bardzo duży wybór takich fajnych melodyjek. Do tego jakaś kolacja , fajna bielizna i wieczór urodzinowy genialny.
  • konto_usuniete_137444 7 maj 2016, 17:56
    Ja do tej pory kupuję swojemu prezenty na stronie toys4boys.pl. Niby to gadżety na osiemnastkę ale faceci nie dorastająuśmiech Mój cieszy się ze wszystkiego co mu daję stamtąd bo, tak sobie myślę, ma cały czas w sobie jakieś takie wewnętrzne dziecko, że nie ważne czy kupię mu karafkę do whiskey czy świecące kieliszki, to nie dość że się ucieszy to jeszcze będzie się chwalił kolegomuśmiech
  • Lerwer 9 maj 2016, 22:07
    Skok na bungie. Jak szaleć to szaleć.
Pozostałe tematy - dyskusje na forum