Favore.plForumPozostałe tematy

Jaki prezent na dzień chłopaka????, strona 5

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jaki prezent na dzień chłopaka????

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy  1 2 3 4 5 6 z 6  
  • emgieer 2 sty 2014, 13:10
    To zależy czym chłopak się zajmuje i interesuje. Mój jest prawnikiem, dlatego informator prawniczy była dla niego prezentem idealnym. Ważne by prezent był zindywidualizowany.
  • kifonda 25 mar 2015, 10:05
    Ugotuj mu coś, bo przecież przez żołądek do serca. Do tego możesz dokooptować taką przejażdżkę http://jazda-probna.info/ dla mnie idealnie.
  • losia 29 mar 2015, 17:02
    Jeżeli lubi czytać to też możesz kupić mu książkę. Teraz głośno jest o książce Adama Amblera "Seksturysta" książka skandaliczna, ale potrafi obudzić wyobraźnie Wiele wątków erotycznych ubarwiają całą książkę. Mnie się spodobała ta książka.
  • 2 kwi 2015, 19:28
    ja bym cieszył się z whisky przymrużenie oka
  • maciejewskaa 21 cze 2015, 12:38
    Ja ostatnio kupiłam mojemu facetowi odżywki białkowe. Była to aluzja do tego, że powinien zacząć ćwiczyć. O dziwo rzeczywiście wziął się za siebie. Jak widać prezent się spodobał i zadziałał uśmiech. Teraz sam robi zakupy w sklepie Uns-supplements uśmiech Polecam też węglowodany, podobno świetnie działają.
  • szarlottka 31 sie 2015, 11:12
    Mój chłopak remontuje swoją sypialnię i myślałam o tym by kupic mu poduszki i jakieś fajne poszewki. Ma praktycznie wszystko i cieżko jest znaleźć dla niego odpowiedni prezent. Poszewki zrobiłabym na zamówienie z jakimiś śmiesznymi hasłami.
  • zott 2 wrz 2015, 3:54     (ostatnio zmieniony przez autora 2 wrz 2015, 3:54, w całości zmieniany 1 raz)
    Na dzień chłopaka może to za drogi prezent, ale pod choinkę dla osoby, która uwielbia grać na instrumentach idealne powinny być http://sklep-muzyczny.com.pl/p/285/783/nord-stage-2-ha88-stage-piano--pianina-estradowe-instrumenty-klawiszowe-.html uśmiech
  • Hobito9 2 wrz 2015, 16:58
    Może jakąś koszulkę? Albo coś co lubi.
  • zagubiona 2 lis 2015, 15:03
    Jeśli to twój chłopak to powinnaś znać jego zainteresowania. Jak jesteś romantyczka, to może koronkowe serce z twoja dedykacją. A może jednak szachy. Trudno się tak doradza w ciemno.
  • Lenuszka 4 lis 2015, 15:16
    na pewno najbardziej by się ucieszył z zakupu w takim salonie tylko pytanie ile zarabiasz język
Pozostałe tematy - dyskusje na forum