Favore.plForumPozostałe tematy

Jaki prezent na dzień chłopaka????, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jaki prezent na dzień chłopaka????

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy  1 2 3 4 5 6 z 6  
  • kajtos 14 gru 2012, 18:30
    święta za pasem a ja pozostaje bez prezentu dla brata smutny myślicie, że wypada mi kupić jakiś zestaw kosmetyków pielęgnacyjnych do twarzy?? doradźcie, bo jestem w kropce
  • brygida39 6 lut 2013, 12:32
    Ja już zamówiłam na allegro album z pozycjami.
    Coś czuje, że w ten wieczór nie będziemy się nudzić.
  • gieniastus 6 kwi 2013, 21:35
    Ja kupiłam chłopakowi oryginalną koszulkę z zabawnym nadrukiem i był bardzo zadowolony uśmiech Taka koszulka to całkiem fajny pomysł na prezent i to nie tylko na dzień chłopaka.
  • Marta86i 9 kwi 2013, 8:21
    Ja tam wole praktyczne prezenty. uśmiech
    Ostatnio dostał ode mnie latarkę a po namowie sprzedawcy wybrałam to. Nie wierzyłam że taka mała latarka daje tyle światła uśmiech
  • kcugi 10 kwi 2013, 12:46
    Może jakąś koszulkę z jakimś fajnym napisem lub kubek ze wspólnym zdjęciem ? uśmiech

• blue-green 11 kwi 2013, 21:50
    Może coś z produktów do golenia lub inny dobrej jakości kosmetyk.
  • erykit 5 wrz 2013, 11:27
    A może jeden z takich zestawów do golenia: http://menspace.pl/?podkat=182&k_prod=0&k_podkat=0&sort=4 ? Prezent nie jest tani ale widać, że luksusowy i wysokiej jakości tak więc myślę, że powinien spodobać się chyba każdemu przymrużenie oka Ja zamierzam podsunąć ten pomysł swojej żonie z racji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia - mam nadzieję, że załapie przymrużenie oka
  • martinus22 6 wrz 2013, 22:36
    Chłopak mojej siostry bardzo kocha [url=http://www.modelarstwo-kolejowe.pl]modelarstwo[/url] to mu sprawiła na 22 urodziny ogromną kolejkę uśmiech W sumie na dzień chłopaka też może być, czemu nie.
  • bobeb 9 wrz 2013, 15:29
    Jakiś t-shirt, bluza, bielizna lub wspólny wypad na miasto uśmiech
  • mscislaw 13 wrz 2013, 12:35
    Razem z żoną robimy sobie prezenty na dzień kobiet i dzień chłopaka przymrużenie oka Taka miła tradycja przymrużenie oka Generalnie nie przepadamy za niespodziankami, wolimy sobie wskazać co chcemy dostać.
    Sam zamówiłem sobie w tym roku jeden z takich zestawów do golenia: - już od żony będzie zależało który mi sprawi przymrużenie oka
    Moim zdaniem fajna i praktyczna rzecz - a jednocześnie elegancki gadżet., Myślę, że praktycznie każdy mężczyzna powinien się ucieszyć z takiego prezentu,.
Pozostałe tematy - dyskusje na forum