Teraz kiedy śnieg na dworze, Kaszuby wyglądają na prawdę ciekawie. Sąsiedzi często biorą "nogi za pas" i uciekają tam, gdzie spokój, ale też z możliwością spędzenia jak najwięcej czasu z dzieciakami. W miniony weekend pojechali do [url=http://agroturystyka.kaszuby.org]agroturystyka.kaszuby.org[/url]. Wrócili bardzo zadowoleni.
kifonda
16 gru 2015, 1:15 (ostatnio zmieniony przez autora 17 gru 2015, 15:56, w całości zmieniany 1 raz)
Najlepsze są góry i basta! Na 8a.pl macie bogatą ofertę odzieży nadającej się w góry, bo bez dobrych butów taka wycieczka nie ma sensu. Na szczęście ludzie są coraz bardziej tego świadomi.
Polecam wyjazd na weekend do Madrytu, to piękne miasto i niedawno miałam okazję je zwiedzać podczas weekendowego pobytu. Wyjazd organizowałam samodzielnie, na miejscu miałam się gdzie zatrzymać ponieważ moja znajoma od kilu lat mieszka w Madrycie. Przed wyjazdem nie zapomnijcie wykupić ubezpieczenia turystycznego, ja przeważnie sprawdzam na stronie Rankomat. takie ubezpieczenie kosztuje bardzo mało, a daje spokojną głowę.
Ja się coraz bardziej przekonuję do wyjazdów na takie weekendowe podróże póki jest jeszcze pogoda. Np taka Praga. Wziąć jeden dzień wolnego (w piątek np), wyjechać w czwartek po pracy i 3 pełne dni można spędzić w stolicy Czech. Na taką okazję poleciłbym tylko wykupić jakieś ubezpieczenie bo licho nie śpi, a np PZU Wojażer kosztuje około 5 zł za dzień, więc groszowe sprawy a na wypadek jakiegoś zdarzenia jest się krytym.