Favore.plForumPozostałe tematy

Praca dla 16 - latki, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Praca dla 16 - latki

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy  1 2 3 4 z 4  
  • Niania90 30 maj 2011, 8:45
    Moja ciotka jeździ co roku na szparagi do Niemiec i ma z tego niezłą kasiorę, mówiła mi, że tam sporo młodych ludzi jeździ... może poszukaj w gazetach takich ofert albo w necie?
  • becia_koronczarka 30 maj 2011, 12:42
    Ale sezon na szpaagi to chyba jest teraz no nie? A 17-latka to pewnie się uczy, koniec roku dopiero za miesiącuśmiech Jak trochę pogłówkować to może koło swojego domu rozwiesić na własną rękę ogłoszenie, że wyprowadzi psa albo zajmie się dzieckiem, czy coś w tym stylu...
  • Solniczka84 30 maj 2011, 13:55
    Ja dwa lata temu miałam korepetycje z dziewczyną, która kończyła gimnazjum i miała poprawkę z angielskiego. Dzięk itemu zarobiłam w miesiąc 1500złuśmiechuśmiechuśmiech Spotykałyśmy sie przez 4 bite tygodnie od poniedziałku do piątku.
  • Aubiergine 30 maj 2011, 15:44
    A uczennica zdała poprawkę?uśmiech
  • Solniczka84 30 maj 2011, 19:09
    No jasne, i to na 4uśmiech
  • Domatorres 30 maj 2011, 19:25
    Bardzo dpbrze, że młodzież się garnie do pracy, może to być jakieś roznoszenie ulotek, zbieranie owoców i warzyw, praca w sklepie czy restauracji. Jak się przejść po centrach handlowych to pełno wisi na drzwiach kartek, że potrzebują młodziezy do pracy.
  • freshuser 30 maj 2011, 22:06
    Zbieractwa nie polecam, cholernie ciężka robota i w naszych warunkach kompletnie nieopłacalna! Co innego za granicą, ale moi starzy na pewno by mnie nie puścili. Kiedyś zbierałem truskawki i byłem cały połamany od kucania cały dzień na słońcu. W dodatku za marne grosze. W zeszłym roku pomagałem na budowie, ale to raczej nie dla dziewczynuśmiech
  • Eli2010 31 maj 2011, 0:13
    Może niech spróbuje jako hostessa? Badzo często widze takie młode dziewczyny w hipermarketach jak reklamuja różne produkty.
  • Barbra67 31 maj 2011, 6:59
    Najlepiej się skontaktować z agencją pracy tymczasowej, moja córka jest tam zarejestrowana i co jakiś czas dzwonią z propozycją pracy, np na promocji albo inwentaryzacji sklepu.
  • Aubiergine 31 maj 2011, 9:50
    A nie wiecie ile płacą na takich promocjach?
Pozostałe tematy - dyskusje na forum