-
Znakomity wg mnie, używamy Smart Kid Belt juz ponad rok, stłuczkę mięliśmy i synkowi nic a nic sie nie stało choć autem mocno szarpnęło. Dobrze zabezpiecza podczas jazdy bez dwóch zdań !!!
-
-
Używamy takich pasów dla córki i syna. Smartkidbelt się naprawdę sprawdza. nie mam nic do zarzucenia, wynalazek niezwykle prosty, ale jakże funkcjonalny.
-
Mam pasy dla starszego dziecka i uwazam ze sa w porzadku. Mega wygoda bo sa male i kompaktowe zawsze do torby zmieszcze nie to co fotelik
-
Bardzo fajne rozwiazanie. mozna smartkidbelt uzywac zamiast fotelika samochodowego i podstawki. bezpieczenstwo dla dziecka, wygoda.
-
Smart Kid Belt jest świetnym urządzeniem, który łatwo użyć w aucie niani czy dziadków. Dobrze, że zyskuje coraz większe grono użytkowników gdyż początki w zaistnieniu w branży były dla niego nie lada wyzwaniem. Nawet nie zdawałam sobie z tego sprawy, aż trafiłam na artykuł w brd24 gdzie opisano jak próbowano zmienić przepisy by tylko nie dopuścić go do sprzedaży.
-
-
pasy sa dobrym rozwiazaniem dla dziecka ktore wiekowo moze w nich jezdzic. moje dzieci ich uzywaja od ponad roku
-
Moja starsza corka jezdzi zapieta w Smart Kid Belt od 4 lat. Bardzo latwy i szybki montaz. Wygoda. Bezpieczeñstwo. Jakosc i cena. Chyba nie trzeba pisac nic wiecej. Dowiedzialam sie o SKB od znajomej z pracy.
-
Znakomity pas, polecam sprawdza się doskonale. Wygoda, można wszedzie ze sobą zabrac a dziecko bezpiecznie przewozone
-
Pasy SKB mam od niedawna super sprawa wygodne i bezpiczne.
-
Pasy pocżatkowo miały nam służyc na wyjazdy wakacyjne ale okazały sie genialne i zostały z nami na okrągło ich uzywamy.