-
To fakt, wielkość urządzenia oraz czas montażu robi wrażenie. U nas ten pas bardzo szybko się przyjął, wygodne rozwiązanie ale i bezpieczne uważam.
-
-
KopaczJusta
12 sty 2021, 15:57 (ostatnio zmieniony przez autora 12 sty 2021, 15:58, w całości zmieniany 1 raz)
Rozwiązanie, które ma sporo plusów. Nie tylko w kwestii mobilności. Również w testach wypada ciekawie. W takich nie manipulowanych, jak były robione np. w Hiszpanii. Bo testy manipulowane w tej branży też niestety są, co raczej źle świadczy o tych, co je zlecają i w nich wygrywają. Jak ostatni ADAC gdzie stosowano różne manekiny by zmienić wyniki na korzyść wygranego fotelika.
-
Moim zdaniem naprawdę wygodne te pasy są w użytkowaniu i nie bez powodu mają tyle pozytywnych opinii i wyników w testach
-
Pas sprawdza się super, mega urzadzenie , na prawde. Wiem, że budzi nadal wiele kontrowersji ale bez obaw. Czytalam i artykuły, i wiele wyników testów widziałam, od lat interesuję się tą nowiną...polecam. Uzywamy i na prawde sprawdza się
-
Mamy i my smart Kid Belt dla synka, sprawdza się. Przekonały mnie ich testy, mają bardzo dobre wyniki. Polski i naprawdę swietny wynalazek
-
-
Polecam, smart Kid Belt moim zdaniem to doskonały wynalazek. Uzywamy od ponad roku, siostra ma starsze dzieci i jako pierwsza kupiła. Rzeczywiście bezpieczny , dziecko stabilnie w aucie siedzi
-
Polecam, smart Kid Belt warto mieć. Można wszedzie ze sobą zabrac i bezpiecznie przewozic dzieciaka. Mięlismy na wakacjach pas no i dziadkowie używają jak młodego ze szkoły odbierają
-
Marika11
12 gru 2021, 22:50 (ostatnio zmieniony przez autora 12 gru 2021, 22:53, w całości zmieniany 1 raz)
Smart Kid Belt to fajna alternatywa do fotelików zwłaszcza podczas wakacyjnych wojaży. Jest akceptowane do użytku w całej UE niestety boryka się z różnymi trudnościami i musi walczyć o siebie z niezdrową konkurencją.
-
Mam pasy od wakacji kupiłam właśnie na wyjazd nad morze, byłam sceptyczna czy na pewno bezpieczne teraz mogę ocenic 10/10 dobry zakup.
-
SKB fajne wygodne i bezpieczne pasy dla dzieci i świetny bo mega szybki montaż