Favore.plForumPozostałe tematy

Smart kid belt - pasy, strona 5

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Smart kid belt - pasy

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy  1 2 3 4 5 z 5
  • wikta 23 lis 2022, 21:52
    Młody wygodnie i bezpiecznie jeździ w aucie, w końcu nie marudzi. Smart Kid Belt jest znakomity !!!
  • dorciaporcia 5 gru 2022, 10:21
    polecam je kupic bo sa tania fajna alternatywa uśmiech
  • Georginia 30 gru 2022, 16:37
    Pasy SKB mamy od wakacji rewelacyjne dla trójki dzieciaków bezpieczne i wygodne.
  • gajaa 21 lut 2023, 23:11
    Smart Kid Belt mamy już dla drugiej córeczki, wynalazek mega, przydatny i co ważne bezpieczny i można mieć zawsze ze sobą
  • blotka 6 mar 2023, 10:48
    a ja te pasy polecam , jesli dziecko ma odpowiedni wzrost i wage, to są jak najbardziej bezpieczne uśmiech
  • malgoroo 27 kwi 2023, 22:24
    Ostatnio czytałam że unia chce wycofac smart Kid Belt z rynku, że niby niebezpieczny pas. A teraz przeprosili, normalnie jest dopuszczony pas do użytku...jednak konkurencji się nie udało. My tam Smart Kid Belt używamy i wiemy że jest w 100 % bezpieczny i dobry
  • blotka 1 lip 2023, 15:20
    Bo sprzedawcy fotelików robią jakies dziwne cyrki i nagonke, na szczescie jak cos jest dobre, to sie samo obroni
  • pauza28 2 paź 2023, 15:12
    to prawda, najwiecej przeciw pasom skb sa ci ktorzy sprzedaja foteliki wielki uśmiech a pasy sa super bezpieczne i wygodne
  • kulawko 31 paź 2023, 0:27

Jak dla mnie Smart Kid Belt jest doskonałym wynalazkiem, sprawdza się świetnie. U nas od ponad roku w używaniu
Pozostałe tematy - dyskusje na forum
Poprzednia: katar
Następna: sanekistomov9