Favore.plForumPozostałe tematy

Szybka pożyczka, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Szybka pożyczka

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy  1 2 3 z 3  
  • Adrianol 17 wrz 2013, 19:57
    Najlepiej rozeznać się wśród dobrych i rekomendowanych źródeł
    Porównać wszystkie pożyczki w Polsce
  • salowa 18 wrz 2013, 19:25
    A slyszeliscie moze o pozyczkach przez sms? Co o tym sadzicie??
  • Anna_33 23 wrz 2013, 9:28
    Najlepiej przed wzieciem pozyczki sprawdzic jaki jest calkowity koszt pozyczki/kredytu. Oraz jakiej wysokosci bedziemy placic raty. Jest to wazne, aby dopasowac wysokosc rat miesiezcnych do naszych dochodow i wydatkow.
  • alusia85 10 paź 2013, 12:12
    Jak to było w pewnym filmie: "łatwo i szybko piecze się ciasto". Pożyczka to nie jest hop-siup. A bym się zainteresowala kruszcem.
    Popularnością cieszą się takie metale jak złoto czy srebro i opłaca się oddawać je na [url=http://]skup zlota Kraków[/url] to miejsce, w którym chciałabym zainwestować trochę gotówki, oczywiście po dogłębnej analizie rynku. Mam nadzieje, że moja inwestycja się zwróci.
  • Glinka 30 paź 2013, 16:39
    Ja brałam pożyczkę w morgis. Słyszeliście? Wzięłam jedynie 200 zł, ale opłaciło się. Mają przyzwoite warunki i uproszczone procedury. Pieniądze szybko trafiły na nasze konto.
  • zylek 30 paź 2013, 20:06
    Ta nazwa nic mi nie mówi. To jakaś nowa firma pożyczkowa? W jaki sposób można ubiegać się o pożyczkę u nich? Można złożyć wniosek online czy trzeba pójsć do nich osobiście?
  • Glinka 30 paź 2013, 21:04
    zylek napisał:Ta nazwa nic mi nie mówi. To jakaś nowa firma pożyczkowa? W jaki sposób można ubiegać się o pożyczkę u nich? Można złożyć wniosek online czy trzeba pójsć do nich osobiście?
    Można złożyć wniosek online albo wysłać do nich smsa o treści KONTAKT, wtedy oni do Ciebie zadzwonią.

• zylek 31 paź 2013, 8:19
    Powiedz jeszcze- ile trzeba czekać na weryfikację danych? W tym linku nic nie napisali na ten temat skrzywienie A mnie bardzo zależy na czasie. Muszę mieć jak najszybciej pieniądze na koncie.
  • Glinka 31 paź 2013, 8:44
    zylek napisał:Powiedz jeszcze- ile trzeba czekać na weryfikację danych? W tym linku nic nie napisali na ten temat skrzywienie A mnie bardzo zależy na czasie. Muszę mieć jak najszybciej pieniądze na koncie.
    Ja czekałam dwa dni. Myślę, że w Twoim przypadku pewnie nie będzie to trwało dłużej. Tego samego dnia miałam pieniądze na koncie przymrużenie oka Mnie też zależało na czasie, ale te dwa dni mogłam spokojnie poczekać.
  • zylek 31 paź 2013, 11:22
    Ok, też mam taką nadzieję. Wysłałem smsa, dostałem od nich dwa smsy zwrotne. Zrobiłam wszystko tak jak piszą na stronie. Teraz czekam na weryfikcję. Mam nadzieję, że deyzcja będzie pozytywna.
Pozostałe tematy - dyskusje na forum