zylek napisał:Długo to wszystko trwało? Ile musiałaś czekać na pieniądze? Nie robili żadnych problemów?Wysłałam smsa- dostałam dwa smsy zwrotne, wysłałam im opłatę weryfikacyjną i tyle. Problemów nie było. Pieniądze miałam na koncie po dwóch dniach. Wszystko poszło bardzo sprawnie
Glinka napisał:Wysłałam smsa- dostałam dwa smsy zwrotne, wysłałam im opłatę weryfikacyjną i tyle. Problemów nie było. Pieniądze miałam na koncie po dwóch dniach. Wszystko poszło bardzo sprawnieDobrze, wysłałem smsa. Czekam teraz na jakiś kontakt z ich strony. Mam nadzieję, że za dwa dni będę miał pieniądze na koncie.
zylek napisał:Dobrze, wysłałem smsa. Czekam teraz na jakiś kontakt z ich strony. Mam nadzieję, że za dwa dni będę miał pieniądze na koncie.Zylek, i co? Odezwali się do Ciebie? Są już jakieś informacje o tym, czy dostaniesz tę pożyczkę?
Glinka napisał:Zylek, i co? Odezwali się do Ciebie? Są już jakieś informacje o tym, czy dostaniesz tę pożyczkę?Już wczoraj dostałam od nich te smsy. Przesłałam im opłatę weryfikacyjną. Decyzja jest pozytywna. Czekam na pieniądze.