-
ja niestety narzekam na prenamntny brak czasu wiec zakupy przez internet są dla mnie wygodnym rozwiązaniem, ostatnio kupuję sporo zabawek dla dzieci, mój ostatni zakup dla nich to dice+ elektroniczna kostka do gry.
-
-
Ja jakis czas temu kupowalem prezent kuzynowi. Jest zapalonym strzelcem, chodzi na strzelnice a ostatnio na paintballa. W prezencie kupilem mu maske ochronna i jest zadowolony. Ja ze sklepu rowniez gdyz transakcja odbyla sie bez najmniejszych problemow.
-
a ja już mam kolejne zamóienie na święta na dice+ teraz mam zakupić kostkę dla chrześniaka.
-
Wydaje mi się, że w większości zakupów w internecie nie da się zaplanować. Po prostu jak coś jest potrzebne to szukam i kupuje. Ostatnio tak mieliśmy jak kupowaliśmy lampę do projektora. Więc najpierw aukcje, potem ogłoszenia i sklepy i trafiło się na sklep. Widać, że w sklepach internetowych jest taniej niż w stacjonarnych.
-
Ja z kolei coraz poważniej zastanawiam się nad rezygnacją z pośredników. Mam swój gabinet dentystyczny i przyznam szczerze, że czasami zatrudniane osoby w firmach handlujących materiałami dentystycznymi załamują mnie Bardzo ciężko trafić na rzetelnego, odpowiedzialnego i słownego pośrednika. Stąd moje wahanie czy przypadkiem nie wziąć się za to samej, oczywiście przez internet, w końcu tu jest wszystko. Martwię się tylko, że to będzie dodatkowy obowiązek, z drugiej strony przecież kto jak nie ja najlepiej wiem czego mi brakuje i co jest mi niezbędne. Znalazłam hurtownię i teraz pozostaje tylko zamówić sprzęt. A co !
-
-
A ja ostatnio kupiłam termometr bezdotykowy. Miałąm już dośc tych przeżytków, które długo mierzą temperaturę, a sezon grypowy w pełni. Udało mi się kupić model Noncontact z firmy Geratherm, za 119 zł + darmowy termofor w kształcie pingwinka. Przyznam, że jestem bardzo zadowlona, gdyż praktycznie służy do pomiaru nie tylko ciepłoty ciała, ale również otoczenia i płynów. Kupując go przekonał mnie fakt, że jest on używany również przez personel medyczny, więc to wszystko wyjaśnia.
-
Różne rzeczy. Ostatnio mój mąż mnie poprosił, abym zamówiła dla niego jakieś złączki pneumatyczne, bo miał jakiś problem ze swoim samochodem ciężarowym.
-
uważam, że zakupy przez internet to bardzo wygodna forma, często kupuję zabawki dla dzieci przez nata, mój ostatni zakup to kostka elektorniczna dice+
-
Też często robię zakupy przez internet. Ostatnio kupiłam sobie twist secret do robienia takich warkoczyków w stylu boho. Jest duży wybór fryzur i upięć.
-
na pewno małe dziewczynki ucieszą się z takiego prezentu, ale chłopakom na pewno spodoba sie mój pomysł na elektorniczną kostkę dice+