Moim najnowszym nabytkiem z internetu jest ładowarka indukcyjna do mojego Samsunga vobis.pl/ladowarka-indukcyjna-samsung-do-galaxy-s6-czarna-2-139327.html Teraz nie muszę już podłączać kabelków do telefonu wystarczy że położę go na specjalnej podstawce i ładuje się sam.
ja uważam, że przez internet jest najszybciej i najwygodniej ostatnio zakup jaki robiłam to zakup elektronicznej koski dice + dla dzieciaków na swięta.
W zasadzie internecie kupuję większość produktów, a szczególnie te, które w sklepach stacjonarnych są droższe. Jestem lekarzem i niedawno do swojego gabinetu kupowałam produkty medyczne w sklepie solomedica.pl, bo tam znalazłam połowę mniejsze ceny. I dlatego zakupy internetowe się tak opłacają.
Bardzo lubię robić zakupy w sklepie a raczej w księgarni matras ale za pośrednictwem ich strony internetowej. Niestety sam sklep stacjonarny mam daleko ale za to wysyłkę mają bardzo tanią i szybką wiec nic nie tracę.
Nawet często robię w ten sposób zakupy to duże ułatwienie i oszczędność. Najchętniej jednak kupuję buty, odzież i dodatki, jednym z ulubionych i zaufanych sklepów jest emanzana pl, gdzie zawsze znajdę coś ciekawego i przede wszystkim ładnego i dobrego gatunkowo. to jedna z nielicznych marek, która nie zapomniała jak powinna wyglądać odzież elegancka i kobieca.
Ja od wielu lat w sieci głównie kupuję książki, nie dość że zazwyczaj książki są tańsze to jeszcze można znaleźć dużo tytułów, których od dawna nie ma w księgarniach stacjonarnych Mój osobisty ranking: -lovebooks.pl -bonito.pl -aros.pl -empik