Plutonka napisał:Mnie również wydaje się, że Carrefour wypada najlepiej, tam kupuję najczęściej bo jest pełno promocji, kupię tam też chemię czy kosmetyki.ja z ostatniej ich gazetki kupiłam taniej stół i krzesła balkonowe - z aplikacją 20zł taniej za szt. Warto naprawdę
jarzebina napisał:Carrefour ma też swietne promocje, np "ceny niskie jak dawniej". Często dodatkowe oferty są też z aplikacjąWiesz co, ja myślałam, że to tylko takie hasło reklamowe, że mają te ceny niskie jak dawniej, ale przed świętami porównałam je z cenami w innych sklepach i faktycznie, w Carrefourze jest taniej.
Kanita napisał:Kiedyś jeździłam do Carrefoura, później właściwie nie wiem dlaczego, ale zapomniałam o tym, że lubiłam u nich kupować Przekonałyście mnie swoimi wpisami i dzisiaj zrobiłam zakupy na kolejny tydzień właśnie u nich. Świetna jest ta akcja ceny niskie jak dawniej, obejmuje naprawdę sporo produktów.Jadąc warto on line zobaczyć ich gazetki na stronie z tych właśnie ceny niskie jak dawniej. Ogrom promocji i można fajnie zaplanować zakupy.