Favore.plForumPozostałe tematy

Zakupy spożywcze, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Zakupy spożywcze

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy  1 2 3 z 3  
  • Ogryzka 1 sie 2021, 22:11
    Tak, w tej gazetce ceny niskie jak dawniej Carrefour można co tydzień coś fajnego sobie upolować uśmiech
  • Meggi85 2 sie 2021, 8:36
    Teraz widziałam że jest mleko w Carrefour na promocji. Jak kupisz chyba 6 to wychodzi po coś około 1,60 zł uśmiech
  • jarzebina 19 sie 2021, 15:59
    A macie aplikację mój carrefour? Zawsze mieli taką promocję, że z aplikacją w weekendy jest -10% na zakupy, a w sierpniu można z tej zniżki skorzystać w dowolny dzień tygodnia.
  • marg_1 8 wrz 2021, 22:12
    Tak, jak dla mnie super sprawa ta aplikacja, korzystam z niej przy większych zakupach weekendowych w Carrefour, naprawdę sporo zaoszczędzam wtedy uśmiech
  • Marta8001 10 wrz 2021, 22:35
    Słyszałam właśnie, że z ich aplikacją można złapać jeszcze lepsze promocje, często bywam w Carrefourze chyba czas zainstalować
  • Polska2018 3 paź 2021, 18:12
    Ja to bardzo lubię produkty marki własnej Carrefour, np. mąkę, olej, kasza, ryż, kupuję od nich, ceny nieco niższe a jakość wysoka.
  • Meggi85 3 paź 2021, 21:20
    Zobacz też w carrefour zyskotekę. Mają sporo promocji z okazji urodzin Carrefour.
  • Kabanos 4 paź 2021, 9:22
    Ostatnio żona kupowała w carrefour właśnie w tej opcji urodzinowej jajka, jagurty, makarony i słodycze w opcji 2 + 1 gratis.
  • Marta8001 1 lis 2021, 18:39
    To fajna promocja Ci się trafiła, muszę chyba zacząć częściej zaglądać do Carrefoura.
  • Kabanos 3 lis 2021, 7:57
    Nie wiem czy jeszcze jest ale niedawno kupowałem ogrom rzeczy w promocji druga za 50% i 1+1 za grosz. Koniecznie zerknij na ich stronę. Sporo mają informacji co do promocji. No i w Carrefour cały czas trwa Zyskoteka.
Pozostałe tematy - dyskusje na forum