jak widze niektóre wypowiedzi to się dziwie że jeszcze wogóle są stolarze meblowi bo po co? przecierz mozna samemu sobie kuchnię zrobić to samo się ma piekarz, malarza, tynkarza itd. .......
ja mam w kuchni sprzety Electroluxa, a własnie mnie napadło, że chyba bym zwariowała bez mojje zmywarki ComfortLift. Podnoszony dolny kosz, jest zbawienny na mój schorowany kręgosłup
bardzo fajna sparwa z urządzaniem kuchni a juz kupowanie agd najlepsze i doradzilam ostatnio znajomej zmywarkę MaxiFleź od Electroluxa, teraz mi dziekuje jak się widzimy
Przede wszytskim musi być funkcjonalna a i sprzety muszą być na wysokim poziomie dlatego kompletuję Electroluxa na przykład zmywarką ComfortLift z podnoszonym koszem dolnym świetna w mojej kuchni
Też posiadam zmywrkę ComfortLift i chyba lepiej nie mogłam trafić. Jest naprawdę świetna. Ma więcej miejsca dzięki podnoszonemu dolnemu koszowi i technologię AirDry więc naczynia wyciągam idealnie czyste i suche.
Jak lubicie minimalizm i proste sprzęty to warto spojrzeć na sprzęty Electroluxa bo są dobrej jakości, ja kupiłam właśnie od nich zmywarkę MaxiFlex do zabudowy.