Ja kupuję wszystkie meble w Ikei bo nikt nie przebija ich ceny, natomiast moja znajoma która mieszka w Szwecji mówi, że tam Ikea jest synonimem tandety. Zresztą mają też akcesoria kuchenne ale tego to już u nich nie kupię
8 sty 2012, 14:58 (ostatnio zmieniony przez autora 8 sty 2012, 14:58, w całości zmieniany 1 raz)
Jako ze wiele razy skladalem te kuchnie...stwierdzam ze sa dobrej jakosci.szafki po skreceniu trzymaja wymiar i katy,akcesoria i okucia spelniaja swoje zadania no i cena jest atrakcyjna.Pozdrowienia.
Ja miałem i mam obecnie parę mebli i Ikei i nie narzekam - trzymaja się dobrze, nie niszczą się... Ceny atrakcyjne, a jeśli komus się podobają, t nie widze przeciwwskazań, żeby zamontowac je w kuchni
A cz w Ikea dostanę krzesła do sali konferencyjne? Interesuje mnie dobre i wygodne krzesło (jak wiadomo konferencje trwają nawet cały dzień) oraz w przystępnych cenach przy zamawianiu wielu sztuk na raz.
poprostu cudo. miałem kiedyś stół z ikeji. wszystko dobrze dopóki nie kupiłem żonie kwiatów i kot nie wlazł w nocy i przewrócił flakon z różami, po kilku godzinach pojawiły się bąble.
No cóż... średnio jest z jakością mebli z Ikea, a przynajmniej to widziałem po moim zestawie i zestawie kolegi. Np. kupując takie mebelki -[ciach reklama] macie zestaw na lata, ale kupując meble dla dzieci Ikea, po kilku sezonach będą raczej całkowicie zniszczone