Favore.plForumRemonty, budowa, wnętrza i ogrody

Dodatki do łazienki, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Dodatki do łazienki

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • monika_ko 23 sie 2015, 16:34
    bardzo mi się podobają łazienki które są urządzone w minimalisycznym stylu, najlepiej 2, max 3 kolory które są dobrane na bazie kontrastu, można się wtedy albo pobawić dodatkami albo zostawić tylko koloroy na meblach i posadzkac / ścianach uśmiech

• Glinka 31 sie 2015, 17:17
    Niedawno robiliśmy generalny remont łazienki. Urządziliśmy ją w kolorach biało-niebieskich. Grzejnik jest biały, podobnie jak gałka. Przy lustrze mamy ułożone "małe" płyteczki, które wyglądają naprawdę genialnie.
  • ondak 10 wrz 2015, 15:20
    Mając cała białą łazienkę masz mnóstwo możliwości w kolorach dodatków. Możesz w niej zrobić praktycznie wszystko. Możesz utrzymać ja w białej tonacji dodając tylko delikatnie szare elementy takie jak ręcznik, koszyczki na kosmetyki, czy chodniczek. Możesz tez pobawić się kolorami i zakupić dodatki w kolorze czerwieni, czerni i srebra. W połączeniu z bielą dobrze prezentuje się też kolor szary i turkusowy i takie właśnie połączenie mam teraz w swojej łazience. Dodatki sa niedrogie więc wygląd łazienki można zmieniać bardzo często
  • zagubiona 14 wrz 2015, 15:56
    Znalazłam przez przypadek stronę, która mnie zainteresowała www.sterownikitech.pl Tak się zastanawiam, czy dobrym pomysłem jest zainstalowanie takiego bezprzewodowego sterownika ciepła w łazience?
  • TianaR 19 wrz 2015, 16:15
    A jak on działa? I jaki koszt montażu?
  • zott 30 wrz 2015, 8:51
    Dodatki do łazienki dają jej swój klimat. Łazienka jest dosyć intymnym pomieszczeniem więc trzeba też przemyśleć wystrój i aranżację łazienki. Należy połączyć dodatki tak żeby było wszytko spójne i ładnie wyglądało. Luksusowe akcesoria łazienkowe świetnie wyglądają w klimatycznej łazience.
  • makalica87 1 paź 2015, 18:25
    Wybierz jakiś kolor, który przełamie biel - intensywną zieleń lub granat... A może pomarańczowy lub burgund... uśmiech
  • kasiuniaa 7 paź 2015, 11:43
    Ja teraz poluję na lustra na zamówienie....chyba dobrze gdy są idealnie dopasowane do wielkości ściany prawda?
  • majestic24 28 paź 2015, 22:42
    kasiuniaa napisał:Ja teraz poluję na lustra na zamówienie....chyba dobrze gdy są idealnie dopasowane do wielkości ściany prawda?
    Może to tobie pomoże http://www.budujesz.pl/wiadomosc/jak-wybrac-lustro-lazienkowe-ktore-najlepsze/187/ masz opisane jakie lustra nadają się do łazienki, a na dole link do luster.
  • makalica87 23 sie 2016, 11:54     (ostatnio zmieniony przez autora 31 sie 2016, 11:19, w całości zmieniany 1 raz)
    A myśleliście o jakichś gustownych i funkcjonalnych mebelkach? Osobiście choruję ostatnio na [url=http://meblekalwaria.eu/producenci,meble_stylowe,lazienkowe] takie meble łazienkowe z Kalwarii[/url]. Widać, że nie są to meble z pierwszej lepszej sieciówki, a ich styl można dobrać właściwie pod każdy gust uśmiech
Remonty, budowa, wnętrza i ogrody - dyskusje na forum
Następna: Remont dachu?